Site icon BudaPestkörnyéke.hu

„Isten Veled, Miki! Mérhetetlenül sajnálom” – gyermekeinek anyja a Facebookon búcsúzik Lendvai Miklóstól, kislányuk az internetről tudta meg, hogy meghalt az édesapja

Saját otthona melléképületében találtak rá Lendvai Miklós holttestére. Az egykori válogatott focista önkezével vetett véget életének. Gyermekeinek anyja a közösségi oldalán számolt be arról, lányuk a Facebookról tudta meg, hogy édesapja meghalt. Az asszony mindenkit arra kér, ne ítélkezzen Miklós felett, sok terhet cipelt és felszántotta a pályát a sikerért. 

Villámcsapásként jött a hír

Amint arról korábban beszámoltunk, villámcsapásként érte a megrázó hír hétfőn a futballszurkolókat: 47 esztendősen elhunyt Lendvai Miklós, korábbi 23-szoros válogatott labdarúgó. Az egykori zalaegerszegi középpályás, aki légióskodott Franciaországban, Svájcban, Belgiumban és Cipruson is, illetve megfordult a Ferencvárosnál is, igazi közönségkedvenc volt.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Eltávolodott a futballtól

Az elmúlt években azonban nem sokat lehetett hallani róla, mivel eltávolodott a futballtól. A korábbi kiválóság többévnyi edzősködés után az apósa építőipari vállalkozásában találta meg a számításait. A családja volt a mindene, párjával öt gyereket neveltek.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Munkatársai találták meg a holttestét

Hétfőn reggel viszont hiába várták kollégái, hívásaikra sem reagált és édesapja sem érte el. Munkatársai ezek után kimentek a házához, és ők találtak rá holtan, lakása egyik melléképületében. Volt csapattársait sokkolta Lendvai halálának híre.

A Facebookról tudta meg édesapja halálát

„Mi jár a fejemben? A teljes káosz, a düh, és a végtelen szomorúság, amit érzek. Dühös azért vagyok, mert szerettem volna, ha a lányom nem egy Facebook posztból tudja meg, hanem még felérek Pestre, hogy átölelhessem, és elmondjam, amit nem is tudom, hogyan lehetett volna úgy elmondani, hogy ne törjem össze a szívét! Az internet gyorsabb volt. Mert most ő, és a testvérei a legfontosabbak” – írta közösségi oldalán Lendvai Miklós lányának édesanyja.

„Szomorú vagyok”

„Szomorú vagyok. Leginkább miatta. Szerette az apukáját. Nagyon. Büszke volt rá. Meg akarta neki mutatni, hogy lediplomázik. Hogy ő is büszke legyen rá! Szomorú vagyok, mert 10 év az 10 év az életemből, akárhogy is alakult a kapcsolatunk. Annyi mindenen mentünk keresztül, annyi közös emlék, ami ennyi idő után is összeköti az embert! És egy szuper kis csajszi, a kettőnk vére. Aki mindig emlékeztetni fog rá” – írta az asszony. 

Lendvai Miklós

Forrás: Facebook

Terheket cipelt

Lendvai Miklós korábbi párja arra kért mindenkit, ne ítélkezzenek. Minden ember más terheket cipel, másképp cipeli azokat. „Legyen Bennetek empátia! A gyerekek miatt, a szülők miatt, segítsetek, de soha ne ártsatok! Emlékezzetek arra a Lendvai Mikire, aki mindig felszántotta a pályát, aki hírnevét vitte ennek a városnak, amikor kijutott az olimpiára, aki ott lehetett a válogatottban, aki annyi örömöt okozott Nektek! Tudom, min ment keresztül a sikerért, néha méltatlan helyzetbe kerülve. Hirtelen volt? Lehet. De jó szíve volt. És változást akart. A maga módján, de jót akart. Nagyon is”

Együtt akartak ünnepelni

A sportoló volt párja hozzátette, sokat köszönhet Lendvai Miklósnak, és talán ő is neki. Örült volna, ha együtt ünneplik Mandy esküvőjét, vagy együtt örülhettek volna majd az unokáknak, írta meg a Bors.

„Isten veled Miklós”

„Megérdemelte volna! Ehelyett most a kislánya a búcsúztatóján van a stadionnál… Kedves Emberek! Figyeljetek egymásra! A környezetetekre. És hagyjátok az állandó háborúzást. Az élet csak ennyi. Mindenkinek. Hát foglalkozzon mindenki magával először, úgy lehet csak jobb hely ez a világ! Isten Veled, Miki! Mérhetetlenül sajnálom. És köszönöm mindenkinek, aki gondolt rám, ránk! Sokat jelent” – zárta bejegyzését Mandy édesanyja.A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: Lendvai Miklósra emlékeznek a ZTE stadionjában – Forrás: Facebook/ZTE 1920

Exit mobile version