Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Itt az Aldi nagy bejelentése, hamarosan komoly változásokat fognak tapasztalni a vásárlóik

Új húshűtőket fog beszerezni az ALDI Magyarország, így kisebb helyen lesz elérhető szélesebb választék az üzleteikben.

Változások a húsrészlegen

Az ALDI hazai üzleteiben megváltoznak a húsrészlegek. A hűtőládákat felváltják a modern, üvegajtóval felvértezett, döntött polcokkal felszerelt állóhűtők. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezért cserélik le a régi hűtőket

Az állóhűtőkben egyszerre több áru fér el, nagyjából kétszer akkora a kapacitásuk. A hűtőládákkal összevetve helytakarékosabbak. Az állóhűtők négy polcszintesek, de akár ötszintesre is lehet őket bővíteni.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kényelmesebbek a vásárlók és az árufeltöltők számára is

Az állóhűtőkben 45 fokban döntött polcok lesznek. Ez a vásárlók számára is jó hír, hiszen kényelmesebben emelhetik majd le a húsokat a polcokról. Az árufeltöltők pedig könnyebben fogják tudni feltölteni áruval a polcokat.

Környezetbarát megoldást vezetnek be

A hűtőkben a papír alapú címkéket digitális polccímkékkel váltják fel. Így az ALDI spórolni tud a papíron és a nyomtatási költségen is. Sőt, értékes munkaidőt is meg tudnak takarítani.

Megváltozik az ALDI üzletek elrendezése is

A hűtőládák egy részét meg fogják tartani az ALDI üzleteiben. A korábbinál így több fagyasztott terméket fognak tudni kínálni. Ez azok számára jó hír többek között, akik szeretik a fagylaltot.

Nagyobb lesz a húskínálat

Az üzletlánc úgy kalkulál, hogy 20%-kal nagyobb lesz az egész évben kapható frisshús-kínálat. Nyáron a grillszezonban kétszer annyi grillterméket fognak tudni kihelyezni, mint korábban.

Ezt kezdik a felszabadult alapterülettel

Az áruházlánc üzleteiben jelentős mennyiségű alapterület szabadul fel az állóhűtőknek köszönhetően. A papír- és vegyi áruk a jövőben egy helyen lesznek, a kínálat ezáltal áttekinthetőbbé válik.

Ezek is érdekelhetnek!

Nem fogja zavarni a vásárlókat az átalakítás

Az új ALDI üzleteket már eleve az új hűtőkkel szerelik fel. A régiekben az átalakítások éjjel fognak zajlani. Az ALDI azt ígéri, hogy az átalakítások így nem fogják zavarni a vásárlóikat.

Sok időbe telik egy üzlet átalakítása

A meglévő üzletekben az átalakítás több mint egy évig is elhúzódik. Úgy kalkulálnak, hogy 15 hónapig fog tartani egy új üzletbelső kialakítása. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív

Exit mobile version