Égre-földre keresik, sehol sem találják. A rendőrök sem tudják, hol lehet, pedig nagy erőkkel keresik.

Eltűnt Orsós Karolina

A 16 éves gyermek a Nógrád vármegyében található Szátok Margaréta gyermekotthon lakója volt. Vasárnap tűnt el, nem lehet tudni, hova indult. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Keresik már a rendőrök is

A fiatal lány nem az ismerőseihez vagy a rokonaihoz ment, mivel náluk nem találták. Elképzelhető, hogy a kamaszlány először önszántából indult világot látni, ám azóta csapdába csalták. Nem kizárt, hogy rossz szándékú személyek tartják fogva.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Állítólag látták őt

Vannak, akik azt állítják, Budapesten látták. Mások az Alföldön vélték úgy, hogy találkoztak vele, írja a Blikk. Hogy jelenleg hol lehet a lány, rejtély.

Őt keresik

A rendőrök egy barna hajú, barna szemű lányt keresnek. A rendőrségi fotón hosszú haját hátul copfban összekötve viseli. 2007. február 6-án született, magyar állampolgárról van szó.

Egy fotó az eltűnt lányról

Aggódnak érte

Az árva gyermeket mentorként támogatta egy férfi, ő is aggódik érte. A szóban forgó férfi egy háromgyermekes apa, az ő saját gyermekei szintén Waldorf iskolába jártak, így jutott arra, hogy szeretné támogatni a most eltűnt lányt. Pótapaként szokott beszélni a lánnyal legalább heti egy alkalommal, ám most aggódik, mi történhetett vele.

Már korábban is voltak “kiruccanásai”

Pótapja azt mondta a lapnak, hogy megesett már, hogy engedély nélkül távozott a gyermekotthonból. Előfordult, hogy náluk is aludt. A férfitól kapott telefont, hogy őt hívja, ha ilyen szituációba keveredik.

Nem érik el

A lányt támogató férfi gondoskodott Karolina telefon előfizetésről. Most viszont a telefonján sem érik el. Megpróbálták felvenni vele a kapcsolatot a közösségi oldalakon keresztül, de nem reagál.

Sokat netezett

A lány állítólag rengeteget internetezett, szinte ott élte az életét. Éppen ezért furcsa, hogy nem tudják őt most elérni online sem. Tartanak tőle, hogy bajba jutott Karolina, a nevelői azt gyanítják, kis szabadságra vágyott a lány. Azonban így, hogy már közel egy hete nem találják, ők is félnek attól, mi történhetett vele. A közösségi média erejében bíznak, hogy megtalálják.

Eddig csak szervezetten utazott

Mentora és a gyermekotthon egyöntetűen állítják, egyedül nagyobb útra nem vállalkozhatott. Eddig ugyanis kizárólag szervezetten vett részt utazáson. Aki látta, a 112-es segélyhívó számon tehet bejelentést díjmentesen. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: A rendőrség fotója a lányról – Forrás: Police.hu