Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Jól látta, ha Budaörsnél járt, egy autóbusz lángolt a benzinkút közelében

Ma reggel kigyulladt egy autóbusz Budaörsön, a Rubik Ernő utcában nagyon közel a Mol benzinkúthoz a reggeli órákban. A szemtanuk szerint egy Fejér megyei kisbusz gyulladt ki.

Mindenki megmenekült

A törökbálinti és a fővárosi hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat Budaörsön, a Rubik Ernő utcában, ahol kigyulladt egy autóbusz. Teljes terjedelmében égett a jármű, amikor a helyszínre érkeztek egységek, amelyek már az oltást követő utómunkálatokat végzik. A buszról mindenki idejében leszállt. 50-en utaztak rajta. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Videó a lángokról

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Menetrendszerinti járatról lehetett szó

Havaria-info szerint a kigyulladt autóbusz menetrend szerinti útvonalat teljesített, amikor ismeretlen okból kigyulladt. Egy Volvo Regio B 12-es-es járműről van szó.

Így nézett ki a kiégett busz

A belseje teljesen kiégett

MTI/Mihádák Zoltán

Pénteken egy nő életét mentette meg egy szabadnapos rendőr

Éppen a Miskolc, Nyár utca közelében járt egy rendőr, amikor arra figyelt fel, hogy az utcából erős füst száll fel. Odament a házhoz és figyelmeztette annak tulajdonosát, tájékozódott, majd megállapította, hogy a szomszéd ház melléképülete gyulladt ki, írja a police.hu.

Idős asszonyt menekítette ki

Időközben értesítette a szolgálatban lévő kollégáit is, akik biztonságba helyezték az itt lakókat, közben a tűz keletkezési helyét képező ingatlanba is bementek, ahonnan a mozgásában erősen korlátozott tulajdonost segítették ki. Később kórházba vitték az asszonyt.

Ez is érdekelhet

Címlapfotónk: Facebook/Budaörsiek.

Exit mobile version