Hétfő késődélután kigyulladt egy kilencemeletes társasház hatodik emeletén egy lakás a 20. kerületben. Rengeteg tűzoltó érkezett a helyszínre.

Kékvillogós autók

A BudaPestkörnyéke.hu hírportál információi szerint egy emelőkosaras tűzoltóautó száguldott szirénázva a Helsinki úti felüljáró irányába, majd utána szép sorban a többi kéklámpás jármű, köztük a Katasztrófavedelmi Műveleti Szolgálat furgonja is. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Több tűzoltóautó érkezett

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Tűz a hatodikon

Mint kiderült, a Helsinki út 38. számú, kilenc emeletes társasház hatodik emeletén elektromos zárlat miatt tűz keletkezett, amely nagy lángokkal az erkélyre is kicsapott.

Füst az erkélyen

Füstmérgezés

A lakásban egy fiatalember tartózkodott, szerencsére ő ki tudott jönni, csupán könnyebb füstmérgezést szenvedett. Az épületet körben kordonnal elzárták, a lakók pedig az oltás ideje alatt nem hagyhatták el lakásukat.

Melegedőbusz a helyszínen

Nagyon sok tűzoltó vonult ki

Hőkamerák a lakásban

Később a tűzoltók lekísértek mindenkit, és melegedő buszt rendeltek a hidegben ácsorgó embereknek. A lakást hőkamerával is átvizsgálták, majd nagy teljesítményű ventilátorokkal átszellőztették. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK