Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán a herceghalmi kihajtó után a 26-os km-nél egy égő kamion miatt megállt a forgalom, a közelben élők robbanást is hallottak.

Frissítés: 22:33 – Feloldották a teljes útlezárást az M1-es autópályán Budapest felé a herceghalmi kihajtó után, ahol korábban kiégett egy kamion; a belső sáv járható – közölte csütörtök este az Útinform.

Frissítés: 21:08 – Eloltották a tűzoltók azt a lángoló kamiont, amely az M1-es autópálya 25-ös kilométere közelében, Zsámbék környékén gyulladt ki csütörtök este – tájékoztatta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője a sajtót.

Frissítés: 20:32 – Eloltották a tűzoltók azt a tüzet, amely az M1-es autópályán keletkezett, a főváros felé vezető oldalon, Herceghalom térségében. Egy nyerges vontató pótkocsija égett teljes terjedelmében. A törökbálinti hivatásos és bicskei önkormányzati tűzoltók öt vízsugárral fékezték meg a lángokat.

A baleset az autópálya Páty és Zsámbék közötti részén történt. Az egyik pátyi facebookos oldalon arról írnak, hogy nagy robbanást lehetett hallani, ezt egy zsámbéki hozzászóló is megerősítette.

Sok tűzoltó és rendőrautó vonult a helyszínre. Az Útinform tájékoztatása szerint az ellenkező, Győr felé vezető oldalon, egy sávon megindult a forgalom.

A kamion teljes egészében égett, de szerencsére nem sérült meg senki, a sofőr időben ki tudott szállni a járműből, amely autóalkatrészeket szállított – tájékoztatta a Budapestkörnyéke.hu agglomerációs hírportált Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Kapcsolódó cikkek:

Ész nélkül, tilosban előzgető kamionok az M7-esen! A rendőrség videóján minden látható

A BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál egy 100 évvel ezelőtt kiadott újság modern változata. A Google Analytics adatai szerint havonta 300 ezer alkalommal is olvashatják a cikkeinket, a Facebookon pedig már 20 ezernél is több követőnk, lájkolónk van. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kiemelt kép: A katasztrófavédelem helyszíni felvétele