Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Kiss Ádám Érden, Muzsikás a Müpában, Pál utcai fiúk Érden, Made in Hungária Simonpusztán, Zsebfesztivál a Muzikumban és még jó előszilveszteri program csütörtökre

Az Érd Arénában Kiss Ádám önálló estje, a Muzikumban Zsebfesztivál, Simonpusztán a Made in Hungária kínál remek szórakozást. A 100 tagú cigányzenekart a Kongresszusi Központban, a Muzsikást a Müpában hallhatjuk. Vácott forraltbor főző verseny, este a Pál utcai fiúk várják a közönséget, napközben megnézhetjük a Zenekadémia épületét. Az otthon maradók virtuális sétát tehetnek a drezdai képtárban.

Világvégre Érden

Kiss Ádám önálló estje az Érd Arénában, műsorvezető Elek Péter.

Kiss Ádám önálló estje

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Zsebfesztivál a Muzikumban

Naná, hogy lesz előszilveszter! Közreműködik: Jatagán* | Dead Maróz** | Cult Devil*** | DJ Gubányipisti.

Made in Hungária Érd-Simonpusztán

A Magyarock Dalszínház legnagyobb sikerű bemutatója, mely azóta is töretlen siker. Kiváló szórakozás lehet minden korosztály, de főleg a felnőttek számára.

DREZDA ÉS A RÉGI MESTEREK KÉPTÁRA Online

Az év vége a megújulás és a fogadalmak ideje. Mi lehetne szebb példa a megújulásra, mint a világháború után poraiból újjáépített város, mi lehet méltóbb fogadalom, minthogy “soha többé háborút”? Tartsanak velünk Szászország fővárosába, hogy megismerkedjünk az Elba parti Firenze kincseivel és a Régi mesterek képtárával, ahol olyan géniuszok művei várnak minket, mint Raffaello, Vermeer, vagy Rembrandt. Az előadások hat órakor kezdődnek, 17:45- kor már be lehet jelentkezni.

A 1000 tagú cigányzenekar a Kongresszusi Központban

Ünnepi hangversennyel készül a 100 tagú Cigányzenekar a Budapest Kongresszusi Központban.

Muzsikás a MÜPÁban

Világzene, jazz, könnyűzene: a Muzsikás együttes a MÜPÁBan ad koncertet.

Forraltbor-főző verseny Vácott

A Váci Vendégvárók Egyesülete szervezésében a Március 15-e téren forraltbor-főző verseny várja a forró italok kedvelőit.

Előszilveszter Vácott A Pál utcai fiúkkal

A Madách Imre Művelődési Központban előszilveszteri koncert a PÁL utcai fiúkkal.

Épületlátogatás a Zeneakadémián

Az ünnepi időszakban is várják a szecesszió szerelmeseit épületlátogató túrákra. Legyen szó akár a rejtelmesen csillogó Zsolnay-kerámiákról, a Róth Miksa-üvegablakokról vagy a Zielinszky Szilárd által megálmodott különleges vasbeton-erkélyekről, a Zeneakadémia épülete olyan egyedülálló összművészeti alkotás, amit muszáj megnézni. December 30-án 13.30-kor indul a túra.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: facebook/ kissadamofficial

Exit mobile version