Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Kivégezte párját egy betegesen féltékeny nő a 2. kerületben – a férfi hiába akart elköltözni, mégis újra találkozott vele

Döbbenetes gyilkossági ügyben emelt vádat az ügyészség egy 41 éves nő ellen, aki kitartó módon, rendkívüli brutalitással, késsel és baltával végzett élettársával, aki korábban egyszer már elszökött előle.

Beteges féltékenység

A nő és a férfi még 2017-ben ismerkedtek meg egymással, majd röviddel azután össze is költöztek. A nő már a kezdetektől betegesen féltékeny volt a férfi családi és baráti kapcsolataira, emiatt gyakran vitáztak. Bizalmatlanságából adódóan előfordult olyan is, hogy a nő feltörte élettársa közösségi fiókját, hogy átolvassa annak magánbeszélgetéseit. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni

Egyre erőszakosabbá vált

Ezt követően a pár kapcsolata még inkább megromlott, ezért a férfi szakítani akart, ám a nő különböző dolgokat talált ki, hogy maradásra bírja. Azt hazudta, hogy beteg, másszor pedig azt, hogy terhes. Volt, hogy öngyilkossággal fenyegetőzött. A folyamatos féltékenységből fakadó veszekedések során a nő egyre erőszakosabbá vált: az egyik ilyen alkalommal, 2021 januárjában, egy baseballütővel támadt a sértettre, akinek megütötte a hátát, sőt, a lábába is beleharapott. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

El akart költözni a férfi

A férfi emiatt ugyan nem tett feljelentést, ám elhatározta, hogy végleg megszakítja a kapcsolatát a nővel, és elköltözik a közösen bérelt, 2. kerületi lakásból. Eldöntötte, hogy a költözésről nem szól előre a nőnek, nehogy újabb balhé legyen. Akkorra időzítette a költözést, amikor a nő nem tartózkodott otthon. Szabályosan elszökött a közösen bérelt lakásból 2021. január 30-án.

Tragikus találkozás

A hazatérő nő észlelte, hogy a férfi nincs otthon. Többször felhívta, számon kérte a költözés miatt, egyúttal pedig személyes találkozót kért tőle, amibe a férfi végül beleegyezett. A férfi 2021. február 1-jén a 2. kerületi lakásba ment, ahol a nő már várt rá. A találkozó során – pontosan nem ismert előzmények után – a nő rátámadt a férfira. Egy késsel, valamint egy baltával, rendkívüli brutalitással, kitartóan, teste minden részén bántalmazta az áldozatát.

Nem élte túl

A férfi az elszenvedett sérülések következtében a helyszínen elhunyt, s mint kiderült, életét az azonnali orvosi segítség sem menthette volna meg.

Különös kegyetlenség – fegyházbüntetés

A Fővárosi Főügyészség a 41 éves nőt különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével, valamint információs rendszer megsértésének vétségével vádolja, ezért vele szemben fegyházbüntetés kiszabását indítványozza, a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségének kizárásával. A vádlott jelenleg is letartóztatásban van.

Nehéz helyzetben

A BudaPestkörnyéke.hu is írt arról, hogy egy 11 éves kislány édesanyja az a nő, aki baltával végzett párjával a Kapás utcában. A nő egy szépségszalonban dolgozott, a Covid miatt alig tudott bevételhez jutni. Párja, Attila megélhetése is bizonytalan lett a járvány miatt, ez vezethetett szörnyű gyilkossághoz.

A fürdőkádban találtak rá

Krisztinára a fürdőkádban találtak rá, ahol az ereit próbálta felvágni. Először az édesapját hívta, majd a rendőröket. A nőt a mentők kórházba szállították. Attila életét azonban már nem lehetett megmenteni. A szomszédokat sokkolta az eset. Többen ismerték a párt a környéken. Azt mondták, nem tűntek boldognak, sokat veszekedtek.

Minden este balhéztak

 „Egy nagyon hangos ajtócsapódást hallottam, aztán egy ideig némaság volt. Majd este ellepték a házat a rendőrök. Tőlük tudtam meg, hogy gyilkosság történt. Másfél éve költöztünk ide a párommal, pici babánk van, ezért sokat vagyok itthon. Mivel nem messze lakunk tőlük, a kiabálásokat hallottuk, szinte minden este balhé van náluk. Velük élt egy gyerek is, hármasban sokat láttam őket a játszótéren. A gyerek nagyon aranyos és jólnevelt volt” – mondta a Blikknek az egyik házban lakó fiatal nő.

Attila egy produkciós cégnél dolgozott

Attila rajongott a művészetekért. Erről árulkodik legutolsó munkahelye is, amely egy produkciós társaság volt. „Ő vidéken született, nagyon büszke is volt a gyökereire, de imádta a fővárosi pezsgő kulturális életet. Azt tudom, hogy nagy bánata volt, hogy a Covid miatt a színház nem működött, és gondolom, így a megélhetése is veszélybe került” – mondta az ismerős. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni

Kiemelt kép: a gyilkosság helyszíne a Kapás utcában  – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu

Exit mobile version