Egy 10 éves kislány édesanyja az a 39 éves nő, aki hétfő este egy baltával végzett párjával a Kapás utcában. A nő egy szépségszalonban dolgozott, a Covid miatt alig tudott dolgozni. Attila megélhetése is bizonytalan lett a járvány miatt, ez vezethetett szörnyű gyilkossághoz.

Gyilkosság a 2. kerületben

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, hétfő este a 2. kerületben baltával verte agyon párját egy 39 éves nő. Tette után magával is végzeni akart. Életét a rendőrök mentették meg. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni

A fürdőkádban találtak rá

A Blikk úgy tudja, Krisztinára a fürdőkádban találtak rá, ahol az ereit próbálta felvágni. Először az édesapját hívta, majd a rendőröket. A nőt a mentők kórházba szállították. Attila életét azonban már nem lehetett megmenteni.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A szomszédok megdöbbentek

Tegnap írtunk arról, hogy a szomszédokat sokkolta az eset. Többen ismerték a párt a környéken. Azt mondták, nem tűntek boldognak, sokat veszekedtek.

Minden este balhéztak

 „Egy nagyon hangos ajtócsapódást hallottam, aztán egy ideig némaság volt. Majd este ellepték a házat a rendőrök. Tőlük tudtam meg, hogy gyilkosság történt. Másfél éve költöztünk ide a párommal, pici babánk van, ezért sokat vagyok itthon. Mivel nem messze lakunk tőlük, a kiabálásokat hallottuk, szinte minden este balhé van náluk. Velük élt egy 10 év körüli gyerek is, hármasban sokat láttam őket a játszótéren. A gyerek nagyon aranyos és jólnevelt volt”– mondta a Blikknek az egyik házban lakó fiatal nő.

A gyermek nem volt otthon

Krisztina ismerősei a 39 éves nőt kedvesnek és békésnek ismerték. A szörnyű bűncselekmény idején a gyermek nem volt otthon, a vitákat sokszor a férfi féltékenysége váltotta ki.

Egy szépségszalonban dolgozott

„Kriszti az utóbbi időben nem volt igazán jó állapotban. Egy szépségszalonban dolgozott, és alig volt munkája a járvány kirobbanása óta. A bizonytalanság rettentően gyötörte, és persze anyagilag is megviselte. Úgy tudom, pár hete kórházba került, a betegágyán azt tervezte, hogy átmegy egy másik szalonba dolgozni, hátha ott jobban keres majd” – mondta Krisztina egyik ismerőse.

Rajongásig szerette kislányát

Az ismerős szerint Krisztina rajongásig imádta kislányát és nagyon büszke volt rá. Egy igazi „se veled, sem nélküled” kapcsolatban élt későbbi áldozatával.

Szakíthatott Attilával

A férfinek bizonytalan volt az utóbbi időben a munkája, ez sem tett jót a kapcsolatuknak. Az asszony nemrég Facebook oldalán a szakításáról írt. : „Mindent elárul egy ember jelleméről az, ahogyan a kapcsolatait lezárja”.

Attila egy produkciós cégnél dolgozott

Attila rajongott a művészetekért. Erről árulkodik legutolsó munkahelye is, amely egy produkciós társaság volt. „Ő vidéken született, nagyon büszke is volt a gyökereire, de imádta a fővárosi pezsgő kulturális életet. Azt tudom, hogy nagy bánata volt, hogy a Covid miatt a színház nem működött, és gondolom, így a megélhetése is veszélybe került” – mondta az ismerős.

  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni

Kiemelt kép: a gyilkosság helyszíne a Kapás utcában  – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu