A szomszédokat is megrázta a hétfő esti 2. kerületben történt gyilkosság. A Kapás utcában egy 39 éves nő egy baltával végzett az élettársával, majd öngyilkosságot próbált meg elkövetni. A nő életét a rendőrök mentették meg.

Gyilkosság a 2. kerületben

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt,  hétfő este 19 óra 20 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy egy 2. kerületi lakásban haláleset történt.  A lakásban egy nő megölte élettársát, majd magával is végezni próbált. 

Maga hívta a mentőket

Az asszony egy baltával végzett a férfival, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a mentősök nem tudták már megmenteni az életét.

Felhívta az édesapát

A 39 éves nő tette után maga hívta fel a rendőröket és az édesapját is.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni

Rendőrök mentették meg a nő életét

Elmondta nekik azt is, hogy véget akar vetni az életének, de a gyorsan kiérkező rendőrök az utolsó pillanatban még meg tudták

Még nem tudták kihallgatni

A kórházba szállított 39 éves nőt ezidáig nem tudták kihallgatni. Az ügyben emberölés miatt indítottak eljárást.

Sokat veszekedtek

„Az elmúlt időszakban nagyon sokat hallottuk őket veszekedni, de sosem gondoltam, hogy idáig elfajulhat a vitájuk. Annyit tudok, hogy a nő egy baltával ölte meg az élettársát, akivel albérletben éltek itt. De az, hogy az eszköz miért volt náluk a lakásban, azt senki nem tudja” – mondta a Kapás utcai ház egyik lakója a Borsnak.

Nem tűntek boldognak

Egy, a közelben lakó szerint a párt már korábban is többször látta sétálni, boldogságuk akkor sem tűnt felhőtlennek „Láttam őket korábban, nem tűntek boldognak, de azért ez sokkolt minket, nagyon környék a miénk, mi is azért költöztünk ide – mondta a Borsnak az utcabeli – Náluk láthatóan lehettek alapgondok, amire nyilván egy jó nagy lapáttal rátett a bezártság is”.

 A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a gyilkosság után – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu