Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Magányosan tölti gödi házában a karácsonyt Kállay Bori, két éve váltak el Vitray Tamással

Vitray Tamás és felesége, Kállay Bori több mint 30 év után váltak el nem is olyan régen, az egykori feleség pedig most magányosan tölti majd a szentestét, gödi otthonában. A színésznő ennek ellenére gőzerővel készül az ünnepi időszakra, ám azonban az már biztos: 24-én este, egyedül lesz.

Szegény gyermekkor

Kállay Bori a Story  magazinnak beszélt arról, hogy gyermekorában annyira szegények voltak, hogy előfordult, fenyőfára sem futotta, éppen ezért a színésznőnek már fiatal kora óta a családdal töltött meghitt perce jelentik a karácsonyt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Karácsonyfára sem tellett

„Volt idő, amikor szegények voltunk, karácsonyfára sem tellett. A nagynéném szenteste beállított egy fenyőággal, azt díszítették fel a szüleim. És amíg ők sírtak, mi, gyerekek boldogan vártuk a csodát. Örömünkben észre sem vettük, hogy az ajándék elmaradt” – mondta a lapnak Kállay Bori.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Egyedül tölti a szentestét

A színésznő a magazinnak arról is beszélt, hogy a korábbi évekhez képest újabban a szentestéket egedól tölti, ennek többek között az is az oka, hogy a lánya, Fonyó Barbara is saját családot alapított. „A szenteste legyen mindenki sajátja. Amióta a lányomnak családja van, mindig meghagytam ezt nekik, és ez mára sem változott. Szeretek egyedül lenni” – fogalmazott a színésznő.

Terülj terülj asztalkám

A színésznő ennek ellenére sürög-forog a konyhában, mint mondja: „Az ünnepi terülj-terülj asztalkám viszont nem változott. Egyedül süteményt nem szoktam sütni, a bejglifelelős a lányom.”

Ez is érdekelheti:

A lányával való kapcsolata

Kállay Bori arról is beszélt, hogy a lányával fiatalabb korában nem volt ideje sokat törődni, ugyanis akkoriban kapkodtak érte a színházi világban, helyette a mára már elhunyt édesanyja nevelte őt. Ennek ellenére Barbara és közte szeretetteljes a viszony, ráadásul a lánya is a színészi pályát választotta. „Sokáig elmaradtak a jóéjt puszik, de foglalkoztatott színésznőként nem maradhattam otthon babázni. Drága anyám segített, gondozta, nevelte a lányomat, különben nem tudtam volna játszani, pénzt keresni, karriert építeni” – mesélte a színésznő, aki hozzáttette: „Sosem tudtam neki ezt eléggé meghálálni. Csodálatos anya volt.”

Nincs társa, de boldog

Mint ismert a színésznő 32 év után vált el férjétől, Vitray Tamástól, azóta nincs társa, de azt mondja a válás utáni fájdalomból az optimizmusa segítette ki. „Az életem nagy fordulatot vett, és nem én döntöttem róla. De nem vagyok hajlandó „belehalni”, ha valami rossz történik velem. Mindig a lehető leghamarabb akarok kijönni belőle.”

Nincs hiányérzete

„Természetesen levonva a tanulságokat. Soha nem tudtam volna tudtam volna elképzelni, hogy társ nélkül éljek, most viszont nincs bennem erre vágy. Persze, meglehet, hogy ez még változik. Most jól érzem magam egyedül. Ebben a helyzetben is megtaláltam a jót, nincs társas kapcsolat iránti hiányérzetem. De legfőképp az elmúlt életem után nincs egy szemernyi sem.” – árulta el a színésznő. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemeltk kép: Kállay Bori és Vitray Tamás

Exit mobile version