Vitray Tamás és felesége, Kállay Bori több mint 30 év után váltak el nem is olyan régen, az egykori feleség pedig most magányosan tölti majd a szentestét, gödi otthonában. A színésznő ennek ellenére gőzerővel készül az ünnepi időszakra, ám azonban az már biztos: 24-én este, egyedül lesz.

Szegény gyermekkor

Kállay Bori a Story  magazinnak beszélt arról, hogy gyermekorában annyira szegények voltak, hogy előfordult, fenyőfára sem futotta, éppen ezért a színésznőnek már fiatal kora óta a családdal töltött meghitt perce jelentik a karácsonyt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Karácsonyfára sem tellett

“Volt idő, amikor szegények voltunk, karácsonyfára sem tellett. A nagynéném szenteste beállított egy fenyőággal, azt díszítették fel a szüleim. És amíg ők sírtak, mi, gyerekek boldogan vártuk a csodát. Örömünkben észre sem vettük, hogy az ajándék elmaradt” – mondta a lapnak Kállay Bori.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Egyedül tölti a szentestét

A színésznő a magazinnak arról is beszélt, hogy a korábbi évekhez képest újabban a szentestéket egedól tölti, ennek többek között az is az oka, hogy a lánya, Fonyó Barbara is saját családot alapított. “A szenteste legyen mindenki sajátja. Amióta a lányomnak családja van, mindig meghagytam ezt nekik, és ez mára sem változott. Szeretek egyedül lenni” – fogalmazott a színésznő.

Terülj terülj asztalkám

A színésznő ennek ellenére sürög-forog a konyhában, mint mondja: “Az ünnepi terülj-terülj asztalkám viszont nem változott. Egyedül süteményt nem szoktam sütni, a bejglifelelős a lányom.”

Ez is érdekelheti:

A lányával való kapcsolata

Kállay Bori arról is beszélt, hogy a lányával fiatalabb korában nem volt ideje sokat törődni, ugyanis akkoriban kapkodtak érte a színházi világban, helyette a mára már elhunyt édesanyja nevelte őt. Ennek ellenére Barbara és közte szeretetteljes a viszony, ráadásul a lánya is a színészi pályát választotta. “Sokáig elmaradtak a jóéjt puszik, de foglalkoztatott színésznőként nem maradhattam otthon babázni. Drága anyám segített, gondozta, nevelte a lányomat, különben nem tudtam volna játszani, pénzt keresni, karriert építeni” – mesélte a színésznő, aki hozzáttette: “Sosem tudtam neki ezt eléggé meghálálni. Csodálatos anya volt.”

Nincs társa, de boldog

Mint ismert a színésznő 32 év után vált el férjétől, Vitray Tamástól, azóta nincs társa, de azt mondja a válás utáni fájdalomból az optimizmusa segítette ki. “Az életem nagy fordulatot vett, és nem én döntöttem róla. De nem vagyok hajlandó „belehalni”, ha valami rossz történik velem. Mindig a lehető leghamarabb akarok kijönni belőle.”

Nincs hiányérzete

“Természetesen levonva a tanulságokat. Soha nem tudtam volna tudtam volna elképzelni, hogy társ nélkül éljek, most viszont nincs bennem erre vágy. Persze, meglehet, hogy ez még változik. Most jól érzem magam egyedül. Ebben a helyzetben is megtaláltam a jót, nincs társas kapcsolat iránti hiányérzetem. De legfőképp az elmúlt életem után nincs egy szemernyi sem.” – árulta el a színésznő. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemeltk kép: Kállay Bori és Vitray Tamás