Megtalálták annak a pilisi háziorvosnak az autóját, amelyet a múlt héten loptak el háza elől. Dr. Bartha Zsolt autójában orvosi eszközei is benne voltak, melyek szintén meglettek.

Esztergomban találták meg kedd délután annak a háziorvosnak az autóját, akinek pilisszentlászlói háza elől vitték el a kocsit. Dr. Bartha Zsolt autójában benne volt az EKGja, és a  rendeléshez szükséges egyéb eszközei.

A háziorvos autóját sokan keresték a Facebookon, gyűjtést is szerveztek neki páciensei, hogy továbbra is el tudja látni betegeit.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kedden fia ezt írta a közösségi oldalára: „Nagyon köszönjük a megosztásokat, a segítséget, a rengeteg érdeklődést, az újságok híradását. Ha nem fog így össze a közösség, nem hiszem, hogy valaha visszakerült volna”.

Kiemelt kép: ellopott autó, belső kép: Dr. Bartha Zsolt a megkerült autóval  – Forrás: Facebook