Szokatlan látványban volt részük az M3-as autópályán utazóknak múlt pénteken. Az autópályán dugó keletkezett, a járművek lépésben haladtak, ekkor az egyik kisbusz tetejére felmászott egy férfi megigazítani a rakományt. Az esetről készült videót a cikkünk alján nézheted meg.

Nem állt meg a forgalom

Talán billegtek a kisbusz tetejére rögzített kajakok, mert a jármű egyik utasa úgy döntött, menet közben majd megigazítja. A forgalom lelassult az M3-as autópályán, de nem állt meg. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Menet közben mászott az autó tetejére

A mozgó járműből egyszer csak annak tetejére felmászott egy férfi és igazgatni kezdte a rakományt. A jelenetet egy másik autóból vették videóra, hiszen ilyet ők sem mindennap látnak a sztrádán.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Pihenőnél kellett volna megállnia

A férfi nagyon bátor volt, hiszen az autósor bármikor megindulhatott volna, így körülötte hirtelen egyre gyorsabban elhaladó autókat érzékelt volna. A sofőr viselkedése is érthetetlen, hiszen bármelyik pihenőnél megállhatott volna, hogy biztonságosan átnézzék a rakományt. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Itt a videó az esetről

Kiemelt kép: részlet a fenti videóból