Nagy csattanásra és féknyikorgásra lettek figyelmesek a 9. kerületi Mester utcában vasárnap este. Egy friss jogsis srác figyelmetlen volt és nagy bajt csinált.

Oldalára borulva csúszott

Két autó ütközött, az egyik az oldalára borulva csúszott 30 métert és ezt követően állt meg, a másik piros autó a villamossíneken kötött ki.

Lurdy Ház közelében történt

A BudaPestkörnyéke.hu helyszínen tartózkodó tudósítója szerint úgy történhetett a baleset, hogy mindkét autó a Lurdy Ház irányából haladt a Mester utcában.

Hirtelen balra kanyarodott

A Piros Toyota sofőrje a külső sávban haladt, viszont hirtelen balra kanyarodott, hogy megforduljon, vagy bekanyarodjon az utcába.

Nem vette észre a szabályosan közlekedőt

A toyotás nem vette észre, hogy a belső sávban mögötte szabályosan halad vele egy irányba egy szürke Volkswagen.

Felborult

Amikor a piros autó sofőrje balra rántotta a kormányt, ráhúzta a kocsit a mellette-mögötte haladóra, amely az ütközéstől felborult.

30 métert csúszott

A nyomokból úgy látszik, hogy az oldalára borult Volkswagen majdnem 30 métert csúszott az aszfalton, míg meg tudott állni. A Piros Toyota közben a villamossínekre csapódott, ott állt meg.

Friss jogsi

A Toyotában két fiatal srác ült, mint kiderült még friss volt a sofőr jogsija, vélhetően figyelmetlen volt. A szürke autót egy 30 év körüli férfi vezette.

Megvizsgálták a mentők őket

A kiérkező mentők a helyszínen megvizsgálták a baleset mind a három érintettjét, de egyiknek sem lett baja, ezért a helyszínről elmehettek.

Állnak a villamosok

Az oldalra borult autót vasárnap este 21:30-kor a tűzoltók billentették vissza a kerekeire, a villamosforgalom csak később áll helyre – tudta meg tudósítónk a helyszínen.

Fotók: Helyszíni felvételek – Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/Gombkötő Krisztián