Gáspár Laci rettenetesen érzi magát, amiért elrontotta a Gyöngyhajú lány szövegét azzal, hogy véletlenül zöldhajú lányt énekelt az X-Faktor színpadán. Az énekest rengeteg támadás ért, Laci nem győz bocsánatot kérni. Most Majka és Tóth Gabi kelt védelmére.  A “Zöldhajú lányt” a cikkünk alján hallgathatod meg.

Gáspár Laci bakija

Gáspár Laci belebakizott az Omega slágerébe, amikor szombaton Kóbor Jánosra emlékeztek az X-Faktorban. A mentor a zenekar Gyöngyhajú lány című számával készült, ám a refrén második részében zöldhajú lányt énekelt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Rázúdult a népharag

Az RTL Klub oldalára nem került fel a Gáspár Laci előadása, a videómegosztókra azonnal feltöltötték a nézők. A Dunakeszin élő énekes a baki után a tehetségkutató házigazdájának, Miller Dávidnak azt mondta, hogy izgalmában rontotta el a dalszöveget. Bárhogy is történt Lacira zúdult a népharag.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Bibliai idézettel reagált

A kommentcunamira válaszolva az énekes a műsor másnapján  egy bibliai idézettel reagált közösségi oldalán, ahol ezt írta: „Ne örülj, én ellenségem! Elestem ugyan, de felkelek, mert ha még a setétségben ülnék is, az Úr az én világosságom! Mikeás7;8″

Bűnbánat gardróbban

Laci nemrég egy videóval reagált, amelyben az Apostol együttes A legtöbb ember ott hibázza el című számát énekelte. Laci a felvételt minden bizonnyal a dunakeszi háza gardróbjában rögzítette, vállfán függő öltönyök és gondosan összehajtogatott pulóverek közt kesereg. A videót a cikkünk alján nézheted meg.

Teljesen összezuhant

“Nagyon összezuhantam utána, én már ott tudtam azért, hogy akkorát hibáztam. Konkrétan nem is bírtam volna másról beszélni. Nekem ott kellett egy óra, mire picit összeszedtem magam, hogy tudjam tovább folytatni.”  – mondta Gáspár Laci Balázsék reggeli műsorában.

17 év alatt nem történt ilyen vele

Laci a Rádió1-en arról is beszélt, ha álmában felkeltik, a Gyöngyhajú lány szövegét akkor is tudja. “Nem tudom, hogy mi miatt lehetett ez, 17 év alatt velem még ilyen nem történt amúgy”.  

Majka megvédte Lacit

Majka Facebook oldalán reagált Laci bakijára. Szerinte egy dalszöveget bármikor el lehet rontani, emellett méltatlannak érzi, hogy olyanok is Gáspár Lacin élcelődnek, akik eddig azt sem tudták, hogy szól az Omega slágere. “Nincs a bolygón olyan, aki ne hibázott volna”.

Miséhez hasonlította Laci bakiját

A rapper ahhoz hasonlította az énekes bakiját, mint mikor valaki mise közben érkezik a templomba, megbotlik és elesik: “Persze a többiek haragudhatnak rá sok dolog miatt. Elrontotta a mise hangulatát, elvesztette a komolyságát a közös imádkozás, elvonta a figyelmet az Úrról, és sokan mondhatják hogy tanult volna meg inkább járni jobban, és akkor nem esne el. Pedig nem tett ő mást, csak ő is tisztelegni szeretett volna az úr előtt”. – írta Majka.

Tóth Gabi is reagált

Tóth Gabi is reagált Laci bakijára. Ő ezt írta: „Veled vagyunk Gáspár Laci! Együtt kezdtük és tudjuk Verával milyen a lelked! Sok nagy pillanatot adtál az embereknek is a hangoddal, zenéiddel! Szeretünk!” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a Zöldhajú lány

Ez pedig Laci gardróbos, megbánós videója

Kiemelt kép: Gáspár Laci, Tóth Gabi és Majka – BPK-montázs