Óriási torlódás alakult ki hétfő reggel az M4-es autóúton, miután 4 autó ütközött. Kispesten is baleset történt, Dabason pedig motorost gázoltak.

Baleset az M4-esen

Egy kamion egy kisteherautó és két személygépkocsi ütközött össze az M4-es autóúton a gombai kihajtónál. A 40-es km közelében Budapest felé a belső sáv nem járható. Jelenleg több kilométeres a  torlódás alakult ki.     

Baleset Kispesten

Összeütközött két gépkocsi a 19. kerületben, az Ady Endre út és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében. A fővárosi hivatásos tűzoltók eltávolítják az egyik jármű ajtaját, hogy utasa ki tudjon szállni. A balesethez a mentők is kiérkeztek.

Gázolás Dabason

Motorját toló személyt gázolt egy személygépkocsi az 5-ös főúton Dabason. A 45-ös km-nél a vizsgálat idejére a főutat lezárták, a forgalmat helyben terelik el.

Araszolás az M3-as autópályán

Erős a főváros felé tartó forgalom. Az M3-as autópályán az M0-s autóúttól befelé araszolás vár az autósokra. 

EZ IS ÉRDEKELHET! Felrobbant egy autószerelő műhely Kispesten, egy ember megsérült

M7-es is telített

 Az M7-es autópályán, a főváros irányába Törökbálintnál megtorpan a kocsisor.

EZ IS ÉRDEKELHET! Gyártósoron van a koronavírus-vakcina, egy szegedről kirúgott kutatónak köszönheti a világ a segítséget

Dugó, dugó, dugó…

Torlódásra kell számítani, a 10-főúton Pilisvörösvártól befelé, a 11-es főúton Tahitótfalu és Szentendre között, az M0-s autóúton a Megyeri hídtól a 11-es főútig, valamint az 51-es főúton, Dunaharasztinál is.

Kiemelt kép: illusztráció