A hétfő nem indult túl jól annak a férfinek, aki már délelőtt olyan részeg volt, hogy természetesnek tűnt számára beülni a fekete Mercedes terepjáróba. A dombos utcán egy kanyarban elvesztette az uralmát a jármű felett és oldalra dőlt, de előtte még összetört két másik autót is.

Elvesztette uralmát a sofőr

Hétfőn dél körül Diósd és a 22. kerület határán, a Diótörő utcán lefelé haladt egy férfi egy méregdrága Mercedes GLE városi terepjáróval. Egy enyhén jobbra ívelő kanyarban a férfi elvesztette uralmát gépjárműve felett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ránézésre 3 milliónál is nagyobb a kár

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Járművek közé csapódott

A luxus Mercedes balra kisodródott, majd a parkoló járművek közé csapódott. A bal elejével egy Citroën Berlingo furgon hátuljának rohant, amitől a Citroën az előtte parkoló Fiat 500-asnak ütközött. 

Benyomódott a furgon hátsó része

Oldalára borult a Merci

A Mercedes a becsapódás hatására a levegőbe emelkedett és a jobb oldalára borult, majd keresztbe csúszott az úttesten. Az autóban egyedül utazó sofőr saját erőből nem tudta elhagyni a roncsot, de nem azért, mert olyan súlyos sérülést szenvedett volna, inkább az alkoholos befolyásoltsága miatt.

Csúnyán összetört a Merci

Nem tudott kiszállni a sofőr

A Mercedes piás vezetőjét az érdi hivatásos tűzoltók szabadították ki, majd átadták a mentőknek és rendőröknek. Némi intermezzo után sikerült meggyőzni, hogy vérvételre kórházba fogják szállítani. A Mercedest végül darus autómentő segítségével állították vissza a kerekeire. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A kis Fiat egész jól megúszta

Képek : BudaPestkörnyéke.hu/G.K