Baleset miatt szinte teljesen beállt az M0-ás Dunakeszi és a Lupa-sziget környékén, csak lépésben lehet haladni, aki arra megy, már most szóljon a munkahelyére, hogy késni fog.

Baleset történt az M0-s autóút és a 11-es út körforgalmú csomópontjában, ezért torlódás alakult ki – közölte az Útinform. A Megyeri-híd felől jövő forgalom több kilométer hosszan torlódik, a sor vége már az M2-es autóút csomópontján is túl van, és akadályozza az M2-esen Dunakeszi felől érkezőket.

A Voláninform tájékoztatása szerint a torlódás körülbelül három kilométeres; a 11-es út felől is nagy a zsúfoltság, majdnem a Lupa-szigettől haladnak lépésben a járművek. A Volánbusz arra közlekedő járatai emiatt késnek – tették hozzá.

Élénk a forgalom az M0-s autóút déli terelt szakaszán is. Az M5-ös autópálya felé Nagytétény térségében telítettek a sávok, 5-10 perc a menetidő többlet. Az M1-M7-es autópálya közös szakaszán is sokan autóznak, lassabb haladásra lehet számítani.

Javítják a burkolatot az M3-as autópályán Kálnál. A Budapest felé tartókat a 91-es és a 90-es km között a belső sávba terelik. A munkaterület mögött forgalomlassulásra készüljenek!

Az M4-es autóút Üllőt elkerülő szakaszán, a 28-as km-nél mindkét oldalon a belső sávot lezárták, mert a műszaki átjárót átépítik.

BKK

A BKK azt írja, hogy a 4-es villamos terelve a Móricz Zsigmond körtérig közlekedik, nem érinti a Budafoki út/Szerémi sor és az Újbuda-központ megállót baleset miatt. 

MÁV

Közben a MÁV arról tájékoztatja az utasokat, hogy ma reggel Szobról egy Z70-es vonat a Nyugati pályaudvarra műszaki ok miatt nem tudott elindulni, egy másik S70-es pedig 35 perces késéssel indult. A Szobról 5:24-kor induló G70-es személyvonat már menetrend szerint közlekedik.

A Budapest–Debrecen vonalon pedig helyreállt a menetrendszerű vonatközlekedés azt követően, hogy a vonalon 15-20 perccel meghosszabbodott a vonatok menetideje, mert Fegyvernek-Örményes állomás és Törökszentmiklós között meghibásodott egy sorompó.

Kiemelt kép: illusztráció