Körforgalom építése miatt vasárnaptól szeptember végéig le lesz zárva az M0-ás autóút szigetszentmiklósi csomópontja, helyette a halásztelekit használhatják a közlekedők – tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a sajtót

A közleményben azt írták, a kihajtó ág lezárása miatt a gyorsforgalmi úton Dunaharaszti felől érkezők nem tudnak kihajtani Csepel, illetve Szigetszentmiklós felé. A felhajtó ág lezárása miatt pedig Csepel, illetve Szigetszentmiklós felől nem lehet felhajtani az M0-ásra Győr és a Balaton irányába.

A csepeli pihenőhely szolgáltatásai az M0-s autóút felől a hathetes lezárás alatt is elérhetők lesznek.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

A lezárt helyett a Halászteleknél lévő csomópontot használhatják a közlekedők, ott viszont Szigetszentmiklós és Halásztelek között torlódásokra kell számítani az autóút és hídjainak rekonstrukciós munkái miatt – tudatták.

A közlemény szerint a körforgalommal biztonságosabbá válik a közlekedés, és csökkennek majd a torlódások is.

Az egyik dél-pesti agglomerációban élő facebookozó hosszú bejegyzést írt ezzel kapcsolatban. Megjegyzi, hogy a szeptemberi iskolakezdés eddig is minden évben hetekig tartó hatalmas dugókat jelentett, ez az idén sokkal nagyobb lesz. Mindenkinek feladatot fog jelenteni a megfelelő út megtervezése időben és térben. Érdemes lesz elgondolkodni azon, hogy az úti cél függvényében merre induljunk – írja, majd hosszan felsorolja az alternatívákat. A teljes bejegyzést alább lehet elolvasni.