Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Pár napja szabadult a börtönből az a férfi, aki kislányokat támadott meg Csepelen

Bő egy hetet töltött csak szabadon az az erőszakos férfi, aki gyerekekre vadászott. Rövid időn belül két áldozatot is kiszemelt magának. Szerencsére azonban az ijedtségen kívül nem történt nagyobb baj, a támadót pedig letartóztatták.

Sok van már a rovásán

Erőszakos és más, nemi erkölcs elleni bűncselekmények miatt korábban tíz év börtönre ítélték azt a férfit, aki kislányokkal erőszakoskodott a 21. kerületben- hangzott el az RTL híradójában. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezzel indokolt az ügyészség

Rendőrök vigyáztak csütörtökön arra a 33 éves férfire a bíróság folyosóján, aki a gyanú szerint hétfő délután 12-13 éves kislányokkal erőszakoskodott. A gyanúsított erőszakos többszörös visszaesőnek minősül és a terhére rótt újabb bűncselekmények is kiemelkedő súlyúak – ismertette a Fővárosi Főügyészség szóvivője.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Csak a megfelelő alkalomra várt

Bagoly Bettina hozzátette, éppen ezért a férfi letartóztatására tettek indítványt, amelynek a bíróság helyt adott. A férfi először egy csepeli panelházban támadt rá egy kislányra. Hazáig követte és csak a megfelelő alkalomra várt. A kislány édesanyja azt mondta, lánya elkezdte nyomni a vészhívót, de arra nem reagált senki.

Rémisztő pillanatok

Közben pedig támadója azt mondta, hogy amennyiben nem mutatja meg a fehérneműjét, akkor egy éles eszközzel bántalmazni fogja. A kislány elmondása szerint a férfi elkezdte lehúzni fekete bőrdzsekijének a cipzárját, erre azonban elkezdett sikítani.

Mindent elismert…

A kiabálást több lakó és a gyerek testvére is meghallotta, s bár a támadó elmenekült, de így is nagyon megijedt a történtek miatt. Pár perccel később a férfi egy másik társasház lépcsőházában szintén megszólított és zaklatott egy kislányt. A csatorna úgy tudja, a férfi a rendőrségen és most a bíróságon is elismerte a bűncselekményeket.

… kivéve a fojtogatást

Azt azonban tagadta, hogy a liftben fojtogatta volna a gyereket. Úgy tudni, korábban többször volt már büntetve, erőszakos és nemi erkölcs elleni bűncselekmények miatt tíz évet töltött a rácsok mögött, de elítélték már rablás és testi sértés miatt is.

Két évtizedet is kaphat

Utóbbi büntetéséből március 12-én, vagyis a csepeli eset előtt nyolc nappal szabadult. Most újabb eljárások indultak ellene a támadások miatt. Amennyiben bűnössége a későbbiekben bebizonyosodik, akkor akár húsz évet is a rácsok mögött tölthet a közveszélyes férfi.

Már csak a kiabálását hallották

Az egyik lány bátyja korábban azt mondta, az idegen azonnal beszállt a liftbe kishúga mellé, majd megállította a felvonót. „Én már csak arra értem oda, hogy csukódik az ajtó és a férfi megnyomja az összes gombot a liftben, hogy elakadjanak” – idézte fel. Ezt követően már csak a kiabálását hallotta, ahogy azt kéri, segítsen rajta.

Döbbenetes megjegyzés

Ugyan próbált neki valahogy segíteni, de a lift ajtaja semmit sem mozdult. Ekkor azt mondta neki, hogy nyomja meg a vészcsengőt, azonban már nem fért oda a gombokhoz. Végül kinyílt a liftajtó, majd a férfi egyszerűen kisétált rajta és azt mondta a lány testvérének, hogy „hát ez hülye” – majd elment. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A csatorna összeállítása itt tekinthető meg

(Kiemelt képünk illusztráció, forrás: police.hu)

Exit mobile version