A képen látható elkövető több értékes illatszert nyúlt le egy drogériából. A biztonsági kamerák képei alapján keresi a rendőrség.

A Monori Rendőrkapitányság Vecsési Rendőrőrse bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövető 2018. május 2-án egy vecsési drogériából több parfümöt tulajdonított el.

A férfi 20 év körüli, vékony testalkatú, haja barna színű. Az elkövetéskor szürke színű, piros ”Adidas” feliratú pólót, farmer rövidnadrágot, valamint sportcipőt viselt. A lopott parfümöket egy szürke színű, mozaik mintás hátitáskába rejtette el.

A vecsési rendőrök kérik, hogy aki a képen látható férfit felismeri vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen munkaidőben személyesen a Monori Rendőrkapitányság Vecsési Rendőrőrsén (2220 Vecsés, Fő út 58.), illetve hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-01/236-28-83-as telefonszámon vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es “Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

Fotó: Police.hu