Nem volt jó napja a Toyotát vezető férfinek. Egy pillanatra nem figyelt és megtörtént a baj. Összetörte a saját autóját és egy parkoló járművet is taccsra vágott.

Figyelmetlenség

A BudaPestkörnyéke.hu hírportál információi szerint egy középkorú férfi haladt Toyota Corolla Versojával a kelenföldi Etele úton, a Fehérvári út irányából a Tétényi út felé szerdán. A Rátz László utcát elhagyva, elmondása szerint figyelmetlenségéből adódóan a járműve jobbra, a parkoló autók irányába kezdett kitérni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Oldalra borult autó

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Szegélynek ütközött

Ezt észlelve a sofőr balra kormányzott, ettől viszont a szűk, egy sávos úton a villamospálya elválasztó szegélyének ütközött. Hogy ne csússzon vagy boruljon a sínekre, ijedtében jobbra kapta a volánt.

Leszakadt lökhárító

Elvesztette az uralmát

A gyors mozdulatsor következtében a sofőr elvesztette uralmát az autója felett és a jobb oldalon szabályosan parkoló Ford Mondeo bal hátsó sarkának vágódott, majd az úttesten keresztben a bal oldalára borult, úgy, hogy a hátulja a villamospályára került.

Tűzoltók a helyszínen

Használta az övet

Annak ellenére, hogy a légzsákok nem nyíltak ki a Toyotában, a gépkocsit vezető férfi nem sérült meg, mert használta a biztonsági övét és saját erejéből el tudta hagyni a roncsot. A kiérkező mentők a biztonság kedvéért megvizsgálták, de nem történt baja.

Csúnyán kifeküdt a Toyota

Megtalálták a parkoló autó tulaját

A parkoló autó egy közelben lakó fiatalember tulajdonában van, őt gyorsan megtalálták, az összetört autója láttán mégis rögtön az okozó sofőr egészségi állapota felől érdeklődött.

Visszabillentették

Kitört a hátsó kerék

A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították az oldalára borult gépkocsit, majd kézi erővel visszaborították a kerekeire és a parkolóba tolták, hogy a közúti- és villamosforgalom megindulhasson. Végül mindkét sérült autót autómentővel kellett elszállítani, a Ford bal hátsó futóműve ugyanis kitört a becsapódás hatására. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.