Pénzszállító autó és egy terepjáró ütközött Budapesten, az Allee Bevásárlóközpont mélygarázsában. A baleset miatt a pénzszállítóból rengeteg pénzt kellett átpakolni egy másik autóba, eközben a mélygarázsban különös módon elment az áram.

Baleset az Alleeban

Egy pénzszállító autó és egy személyautó ütközött Budapesten, a 11. kerületben. A baleset az Allee Bevásárlóközpont mélygarázsában történt.

Azonnal megérkeztek a rendőrök

Nem állt meg a stop táblánál

A pénzszállító autó a Karinthy Frigyes út felől ment le a Bercsényi utca alatt húzódó mélygarázsba, amikor egy Nissant terepjáró sofőrje nem állt meg a STOP táblánál.

Nem sérült meg senki

Az ütközés következtében a terepjáró eleje összetört. A balesetben senki sem sérült meg, azonban a pénzszállító nem mehetett tovább.

Rengeteg pénz lehetett a furgonban

Átpakolták a pénzszállítót

A pénzszállító autóból temérdek pénzt kellett átpakolni egy másik autóba. A BudaPestkörnyeke.hu helyszíni tudósítója szerint eközben sötét lett a mélygarázsban. Arról senki nem akart nyilatkozni, hogy véletlenül ment el az áram, vagy biztonsági okokból kapcsolták azt le.

Baleset a Tabánban is

Nem sokkal korábban baleset történt a Tabánban is, ott szintén egy terepjáró volt az egyik érintett, vélhetően az egyik autó nem adott elsőbbséget a másiknak a kereszteződésben.

Összetört terepjáró a Tabánban

Fotók: Helyszíni felvételek – Fotó: BPK/Gombkötő Krisztián