Összeütközött két személygépkocsi Budapest 1. kerületében, a Hegyalja úton, a Sánc utcánál hétfő délután – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Felborult az autó

Azt írták, hogy a karambolban az egyik autó felborult, továbbá kidőlt egy jelzőlámpa, és megrongálódott egy lámpaoszlop is. A környéken forgalomkorlátozásra kell számítani. A fényképeken jól látszik, hogy nagy karambol történt. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Rejtélyes karambol

A helyszínen készült felvételek alapján rejtély, hogy a Sánc utcából milyen sebességgel kanyarodott ki a Mercedes, hogy így felborult. A sérülteket kórházba vitték a mentők, a kár óriási, elérheti a 30 millió forintot is.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Teljesen felborult az autó

Forrás: Facebook

Halálos baleset a Hegyalján

Korábban írtunk arról, hogy a Hegyalja út 50. szám előtt összeütközött két autó. Az egyik járműben négyen utaztak, akik közül a vezető és az egyik utas olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A másik jármű két utasa szintén megsérült.

24 éves férfi és 22 éves nő az áldozatok

A Honda sofőrje, egy 24 éves férfi, és a mellette ülő 22 éves nő volt a baleset áldozata. A másik jármű két utasa szintén megsérült. A fiatal lánytól a család egyik barátja megható sorokkal búcsúzott akkor Facebook-oldalán, ahol képet is megosztott a lányról és a baleset helyszínéről.

Egyetlen gyerek volt

„Ma hajnalban bekésen aludt egy szülőpár sokunk barátai, majd csengetésre ébredtek.Ezzel véget is ért az az életük úgy, ahogy eddig élték. Eltört minden, vége. Elvesztették a mindenük, a csodát, a világ közepét, az egyetlen igaz kincsüket.Ma hajnalban egy tragikus balesetben gyerekkori barátom, bajtársam, kollégám és csupaszív felesége elvesztették egyetlen lányukat.” – olvasható a bejegyzésben. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Ez a fotó az akkori balesetről készült

Budapest, 2021. június 26. Összetört személygépkocsik, miután összeütköztek Budapesten, a Hegyalja úton 2021. június 26-án. A balesetben ketten meghaltak. MTI/Mihádák Zoltán

Kiemelt kép: Baleset a Hegyalja úton – Forrás: Facebook