Olyan ittas volt az az 55 éves nő, aki kedden megölte Mogyoródon a 80 éves édesanyját, hogy nem is tudták kihallgatni a rendőrök. K. Rita korábban is bántalmazta édesanyját.

Még a bűnügyi helyszínelők is meglepődtek, amikor Mogyoródon, a Meggyes utcai házban, megpillantották Ida néni összeszurkált holttestét.

Pedig tudták, mire számíthatnak, hiszen az anyagyilkos, K. Rita önként feladta magát, de arra a látványra, ami fogadta őket, nem lehetett felkészülni.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

„Éjjel jöttek a mentők, a rendőrök, de Ida nénin már nem tudtak segíteni. Rita több mint 30 késszúrással megölte őt” – mondta a Blikknek a szomszédban lakó Erzsike néni

Szegény Ida sokszor panaszkodott, hogy megverte a lánya, de a szeme alatt lévő lila foltok is beszédesek voltak. Rita mindig akkor vált fékezhetetlenné, amikor ivott.

A munkanélküli K. Rita most is olyan részeg volt, hogy nem volt kihallgatható állapotban. Vélhetően a kijózanodása után döbbent rá, mit is tett. A szomszédok szerint nem volt munkája, 18 millió forintért árulta a házát, de nem akadt rá jelentkező.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán