A 63 éves asszony rendszeresen gyújtogatott a lépcsőházban és a pincében. Az óbudai társasház lakóinak az élete már kész rémálom volt, nem tudták hol lobbannak fel a lángok az épületben. Végül elkapták az asszonyt.

Közveszély okozása

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 3. Kerületi Rendőrkapitánysága közveszély okozása bűntett elkövetésével gyanúsít egy 63 éves budapesti nőt, aki 2019. június 17. és 20. között hatszor gyújtott tüzet abban az óbudai társasházban, ahol lakott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Lábtörlőket gyújtott meg

Három alkalommal különböző időpontokban a szomszédai lábtörlőjét gyújtotta fel, melyről egyszer az egyik bejárati ajtó is lángra kapott.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Mit szólnál ha ezt tenné valaki az ajtóddal?

Forrás: Police.hu

Pincében is tüzet okozott

A másik három esetben a társasház pincéjében okozott tüzet az ablakon bedobott papírzsebkendővel, melynek következtében a pincében tárolt tárgyak gyulladtak ki.

Észrevették a szomszédok

A tüzet a ház lakói minden esetben időben észlelték, így sikerült eloltani, nem terjedt tovább. A tűzesetek során nem sérült meg senki.

Ezt tette a pincében

Forrás: Police.hu

Elfogták a gyújtogatót

B. Editet az utolsó gyújtogatás helyszínén elfogták, gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmények elkövetését, tettére nem tudott magyarázatot adni.

Bírósági ügy lesz

Az eljáró rendőri szerv a keletkezett ügyiratot vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészség részére. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció