A kirobbanó légzsáktól megsérült az orra a Mercedes sofőrjének, az Opelben pedig a biztonsági öv rántotta meg az utasokat. Két azonos kategóriájú autó ütközött össze a 2. kerületben, ha azt gondolnád, hogy a drágább autó kevésbé sérült meg, nézz rá a képekre. A méregdrága Mercedes pont annyira összetörött, mint az olcsóbb Opel.

Hirtelen áttért a bal oldalra

A 2. kerületben a Csévi úton haladt a Kapy utca felé, hegynek felfelé egy fiatal hölgy Mercedes sportkupéjával, amikor a Kapy utcai elágazásnál, a jobbkanyarban ismeretlen okból áttért a bal oldalra és a szemből érkező Opel kombival félig frontálisan összeütközött. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Csúnyán összetört a Mercedes eleje is

Sokkot kapott

A hölgy sokkot kapott az ütközéstől, nem emlékezett semmire, ezért szakértői vizsgálat tárgya lesz, miért ment át a szembejövő oldalra.

Teljesen elzárta a két autó az utat

Kirobbant a légzsák

A Mercedesben ülő hölgy az orrát megütötte a kirobbanó légzsák, más sérülést nem szenvedett. A szemből jövő Opelben egy középkorú házaspár, illetve egy idősebb úr utazott, az autót vezető urat meghúzta a biztonsági öv, de ő sem sérült meg, ahogy az utasai sem.

Mentőegységek a balesetnél

Hirtelen került elő

Az Opel sofőrje elmondta, hogy nyugodt tempóban haladt lefelé a Kapy utcán, amikor szemből a semmiből hirtelen ott termett a Mercedes, fékezni sem volt ideje.

Elterelték a buszokat

A Kapy utca 2 órán keresztül le volt zárva a Csévi út és a Nagybányai út között, a 29-es buszok terelve közlekedtek – jelentette a BudaPestkörnyéke.hu helyszíni tudósítója. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Képek: BPK/Gombkötő Krisztián