Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Robotkiállítás az Etele Plázában, Menny és pokol között a Szépművészetiben, A szív hídjai Vácott, BORVACSORA a Cafe57 Étteremben – csütörtöki programajánló

A régió legnagyobb robotkiállítása vár mindenkit az Etele Plázában, a művészetkedvelőket a Menny és pokol között című kiállítás a Szépművészeti Múzeumban. Udvaros Dorottya és László Zsolt főszereplésével A szív hídjai kerül színre Vácott a Dunakanyar Színházban. A Cafe57 Étterem csütörtök este extra borvacsorát kínál.

Robotkiállítás az Etele Plázában

World of Robots – A régió legnagyobb robot kiállítása az Etele Plázában vár mindenkit.

Mars járó és humanoid

A kiállítás részeként láthatóak a legújabb fejlesztésű humanoid robotok, nagy értékű – kipróbálható – robot játékok, transformerek, irányítható focilabda, rakodó tank robot, rajzoló robotkarok, 3D nyomtatók, eredeti filmes relikviák, mint például a Vasember, R2D2, Terminator, C3PO, ezenfelül több méteres – nagy játékfilmes koncepció robotok, robot állatok, és a digitális kultúrához köthető kiemelkedő újítások, sőt még egy Mars járó koncepció robot is bemutatásra kerül.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Megmutatjuk a jövő varázslatos világát!

Menny és pokol között a Szépművészetiben

Vajon a németalföldi festő miért pont démonok, fantáziadús szörnyek, fantasztikus lények festésére specializálódott? Mit akart üzenni különleges képeivel a kortársainak? Menny és pokol között – Hieronymus Bosch rejtélyes világa című időszaki kiállítása elképesztő élmény a Szépművészeti Múzeumban.

Hieronymus Bosch rejtélyes világa

A szív hídjai Vácott

A Madison megye hídjai Robert James Waller nagy sikerű regényének filmváltozata Meryl Streep és Clint Eastwood főszereplésével meghódította az egész világot. Magyarországon először Udvaros Dorottya és László Zsolt kelti életre a felkavaró történetet.

A Dunakanyar Színházban Udvaros Dorottyával és László Zsolttal

BORVACSORA a Cafe57 Étteremben

Exkluzív hat fogásos vacsora menüvel és kiváló, a sümegi borvidékről származó Egly borokkal, valamint különleges olasz borokkal várják a vendégeket a Pusztaszeri úti étterembe. SÜMEGI EGLY BOROK és OLASZ BOROK a kínálatban!

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: FAcebook/ robotkiallitas

Exit mobile version