A laptoptáska az egyik legfontosabb kiegészítője lehet azoknak, akik gyakran magukkal cipelik a számítógépüket. A gép sérülékenysége miatt azonban egyáltalán nem mindegy, mit választunk ehhez. Kifejezetten fontos a táska minősége, ezért egyáltalán nem szabad félvállról venni annak kiválasztását, és kizárólag az esztétikumra odafigyelni ilyenkor.

Milyen legyen a jó laptoptáska?

Utazzunk akár repülővel, tömegközlekedéssel vagy autóval, a laptoptáska minden bizonnyal fontos kiegészítője lesz az utazószettünknek. Nem elég pusztán jól kinéznie, de védenie is kell a benne tárolt laptopot. Borzasztó érzés lehet, mikor a drága, életbevágóan fontos munkaeszközünk egy pillanat alatt tönkremegy. Elég, ha leesik vagy épp beázik, mert nem jó laptoptáskát választottunk hozzá, máris búcsút inthetünk kedvenc laptopunknak… Milyen szempontok alapján válasszunk tehát, ha valóban olyat szeretnénk, ami megfelelően védi készülékünket? Először is rendkívül fontos a strapabíróság. A mai gépek bár egészen könnyűek, viszont aki munkára használja, annál nem ritka, hogy mást is pakol bele, nem csak a laptopot. Papírokat, egeret, plusz tárhelyet és még sok egyéb dolgot tárolhatunk a laptoptáskában – aminek aztán így egész komoly súlya lehet. Ha váratlanul elszakad a pánt vagy a cipzár, az bizony könnyen végezetes lehet laptopunk számára. Tehát ne a minőségen spóroljunk, mert több százezres kárunk keletkezhet emiatt. A másik szempont pedig a táska megfelelő védő funkciója az ütődések ellen. Nem árt, ha a laptoptáska vagy épp a laptoptartó hátizsák megfelelően párnázott. Erős anyagán belül merevítés vagy párnázás, esetleg mindkettő védi a laptopot. Ez megelőzheti a töréseket a gépen az esetleges esések után. Az sem árt, ha a laptoptáska tartó része legalább minimális mértékben ellenáll a nedvességnek, a laptop tokja pedig jobb, ha teljesen vízálló. A legjobb a nagy márkák táskái, mint például a Guess, Lipault vagy éppen a Puccini modelljei között szétnézni ilyenkor.

https://www.ecipo.hu/kiegeszitok/bordiszmuaruk/laptoptaskak.html linken mindegyik elérhető az olyan márkák mellett, mint a Converse vagy a köztudottan világhírű utazótáskákat gyártó Samsonite. Utóbbi még a borsosabb ára ellenére is erősen ajánlott lehet, hiszen a márka pontosan olyan modelleket készít, amelyek minden esetőség esetén kitűnő védelmet biztosítanak.

Divatos laptoptáskák – trendek a szezonban

A biztonságon, a minőségen és praktikumon túl az sem árt, ha a laptoptáskánk megfelelően passzol a szettünkhöz – azaz stílusos a kinézete is. Mégis csak szívesebben viszünk magunkkal egy olyan táskát, ami megfelel az ízlésünknek. Ilyen szempontból az idei trendek a laptoptáskákat sem kerülték el. Ugyanúgy kaphatóak belőlük steppelt anyagúakat, vagy a hölgyek számára akár vidám cukorkaszínűek is, mint a női kistáskák esetében. Ezért mindenféle stílust megtalálunk ezek között is. Akik az elegancia hívei, azok számára bőrből készült, finom és prémium darabokat is bőven akadnak a felhozatalban. A sportos stílus kedvelői számára pedig szintén jócskán akad választék. Külön trendje ugyan nincs a laptoptáskáknak, lényegében a kézitáskák divatját követik ezek is – így megtalálhatóak azok a sláger darabok köztük, amelyek az aktuális trendeket jellemzik. Pontosan úgy, mint ahogy az az övtáskák esetében is jól megfigyelhető az alábbi linkre kattintva: https://www.ecipo.hu/taskak/ovtaskak.html.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon már 600 ezren olvassák.