A rendőrség a lakosság segítségét kéri, egy eltűnt, 11 éves kisfiú ügyében. Jónás Krisztofer a 18. kerületi gyermekotthonból távozott engedély nélkül, azóta nem látták.

Gyermekotthonból tűnt el

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 18. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Jónás Krisztofer ügyében. A rendelkezésre álló adatok szerint a 11 éves fiú egy 18. kerületi gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott. A rendőrök jelenleg is keresik. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Személyleírása

Jónás Krisztofer körülbelül 160 centiméter magas, sovány alkatú. Haja rövid, barna, szeme barna. Eltűnésekor sötétkék kabátot, farmert, valamint fehér sportcipőt viselhetett, olvasható a police.hu közleményében.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Fotón a kisfiú:

Ezt kéri a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 18. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki Jónás Krisztofer tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Pécsen egy kamaszlány tűnt el

A rendőrség közlése szerint Pécsen egy 14 éves kislány tűnt el, mint írják a lány 2023. január 17-én 7 óra 45 perckor a Pécsi Gyermekotthonból indult el iskolába, azonban oda nem érkezett meg, tartózkodási helye ismeretlen. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Személyleírása

Kiss Virág körülbelül 150-160 cm magas, normál testalkatú, szeme barna, haja hosszú, barna. Utolsó ismert ruházata: fekete télikabát, sötét színű farmernadrág, barna sportcipő.

Fotón a kislány:

Ezt kérik a rendőrök

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy, aki a képen látható lányt felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán,  a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Az eltűnt gyerekek – Forrás: police.hu