Durva baleset történt Budapest 14. kerületében, a Fogarasi út – Kerepesi út kereszteződésében, ugyanis egy Nissan Micra a piroson áthajtva behajtott a csomópont közepébe, ahol nekirohant egy sötét színű Volkswagennek. A Nissan sofőrjének állítása szerint az autónak beragadt a gázpedálja, ezért történhetett a baleset.

Behajtott a kereszteződésbe

A Nissan Micra a Fogarasin, a Nagy Lajos király útja felől közelítette a csomópontot, amikor a sofőr állítása szerint a gázpedál beragadt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hajtott egyenesen

A Nissan a pirosnál álló sort még ki tudta kerülni, mert szemből is piros volt, azonban a Kerepesi úton zöld jelzésen érkező, a Stadionok felé haladó kocsik elindultak, köztük egy Volkswagen is. A sötét színű autó már bent volt a kereszteződésben, amikor a Nissan oldalról belerohant és keresztbe fordította.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Befordult a Volkswagen

Fogarasi-Kerepesi úti baleset – Forrás: Gombkötő Krisztián

Megsérült a vétkes sofőr

A balesetben a Nissan sofőrje megsérült, őt mentők szállították kórházba. A Volkswagen vezetője a helyszínen maradt, őt csak megvizsgálták.

Teljesen szétesett a Nissan eleje

Fogarasi-Kerepesi úti baleset – Forrás: Gombkötő Krisztián

Totálkáros lett

Fogarasi-Kerepesi úti baleset – Forrás: Gombkötő Krisztián

A Diego áruháznak hajtott volna

Helyszíni tudósítónk szerint a Nissan sofőrje igencsak megijedhetett, hiszen az autóban van motorfék és kézifék is, tehát megállhatott volna a kereszteződés előtt. A sofőr egyébként kis túlzással örülhet, hogy találkozott a Volkswagennel, mert ha kikerülték volna egymást, akkor a Nissan a Diego áruházba csapódott volna bele.

Elszállíttatták az összetört Nissant

Fogarasi-Kerepesi úti baleset – Forrás: Gombkötő Krisztián

Semmit sem tudott csinálni a VW

Mivel a Volkswagen már bent volt a kereszteződésben, amikor megérkezett a Nissan, ezért nem is tudott rá reagálni. A VW sofőrje eléggé le is volt sokkolódva, háttal ült a roncsoknak, egy beton elemen. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Fogarasi-Kerepesi úti baleset – Forrás: Gombkötő Krisztián