Site icon BudaPestkörnyéke.hu

„Szerettük volna úgy megélni, hogy teljes mértékben a miénk legyen ez a pillanat” – még gyermekei elől is eltitkolta esküvőjét Kulcsár Edina és G.w.M.

Az egész országot meglepte Kulcsár Edina és G.w.M azzal, hogy az elmúlt hétvégén megházasodott! Az első közös gyermeküket váró sztárpár már férj és feleség, hiszen hivatalosan is összekötötték az életüket. A titkos ceremónián Márk és Edina gyermekei sem voltak jelen.

A nagy nap

Kulcsár Edina és G.w.M szombaton hivatalosan összekötötte az életét – erről pedig az Instagramon tettek közzé egy posztot. Egy szemtanú árulta el, hogy a sztárpár a 9. kerületi polgármesteri hivatalban házasodott össze. Edina gyermekei nem voltak ott, Edina családjából csak az anyukája és a mamája jelent meg. Még az is kiderült, hogy GWM mustársárga öltönyben volt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

 „Életem legboldogabb napja

„A tegnapi volt életem legboldogabb napja! Először és utoljára nősültem meg, csodálatos élmény volt. Alapvetően igyekszünk óvni a magánéletünket, ez alatt pedig azt értem, hogy szándékosan nem mondtuk el, mikorra tervezzük az esküvőt. Szerettük volna úgy megélni, hogy teljes mértékben a miénk legyen ez a pillanat, illetve azt, hogy a szerelmünk beteljesülésének napja teljesen zavarmentes legyen. Mi viszont már régóta tudtuk, hogy ez lesz a mi nagy napunk – árulta el a Blikknek G.w.M.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nagyon szűk körben

„Valóban nagyon szűk körben zajlott le, pár rokon, Edina anyukája, mamája, valamint a két tanú volt rajtunk kívül jelen. Szeretnénk majd megadni a módját és templomban nagy násznép előtt is kimondanánk a boldogító igent, ami után természetesen egy hatalmas bulit csapunk majd. Idén már biztosan nem tartjuk meg a nagy lagzit, de hamarosan sort kerítünk rá” – tette hozzá a rapper.

A hetedik hónapban jár

Kulcsár Edina a várandóssága hetedik hónapjában jár, de így is káprázatosan gyönyörű menyasszony volt.

Nem tudtak róla a gyerekek

A lapinformációk szerint Edina, illetve G.w.M gyermekeinek is meglepetés volt szüleik házasságának híre a ceremónia után. „Úgy tudom, nemcsak nem voltak jelen a gyerekek, de nem is tudtak róla sem Edina, sem pedig Márk részéről” – nyilatkozta a lapnak a család egyik közeli ismerőse.

Felvállalták szerelmüket

Kulcsár Edina és G.w.M egy évvel ezelőtt vállalták fel a nyilvánosság előtt szerelmüket. Nemrég azonban új szintre lépett a kapcsolatuk, ugyanis első közös gyermeküket várják, sőt, decemberben az eljegyzés is megtörtént.

Okos nagytesók lesznek

„Medox és Nina is nagyon várják, sokszor jönnek, megsimogatják a hasam. Sokat beszélünk velük arról, hogy ők lesznek majd az okos nagytesók, jó példát kell majd mutatniuk a húguknak” – nyilatkozta korábban a Borsnak Edina, aki nagyon határozott elképzelés szerint neveli a gyermekeit, és biztos benne, hogy boldog mozaikcsalád lesznek.

„Sokat simogatom”

„Érdekes, én nem nagyon szoktam hangosan beszélni a pocakomhoz, viszont sokat simogatom. És már most azt érzem, hogy egy nagyon erős, láthatatlan kötelék van köztünk” – fűzte hozzá az egykori szépségkirálynő.

Eljegyzés egy luxusszállodában

A BudaPestkörnyéke.hu adott hírt decemberben a pár eljegyzéséről. Az újdonsült menyasszony az Instagramon a gyűrűjét is megmutatta. Ezekből vált nyilvánvalóvá, hogy a lánykérés a tarcali Andrássy Kúria & Spa szállodában történt.

Pozitív visszajelzések

Első közös interjújukat novemberben adták, amiről mi is beszámoltunk. Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatát sok negatív vélemény övezte az elmúlt hónapokban, a TV2 Párharc című műsorában azonban végre meg tudták mutatni, hogy valójában milyen harmonikus és kiegyensúlyozott az életük. A pár csak pozitív visszajelzéseket kapott szerepléséről. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: éljen az ifjú pár! Fotó: TV2

Exit mobile version