Ugyanakkor a párt aligha a tulajdonos személye foglalkoztatta, amikor kiválasztották maguknak a hotelt.

Kinyomozták

Az újdonsült menyasszony az Instagramon a gyűrűjét is megmutatta, illetve a 24 óráig elérhető sztorijában további pillanatokat is megosztott. Ezekből vált nyilvánvalóvá, hogy a lánykérés a tarcali Andrássy Kúria & Spa szállodában történt – írja az rtl.hu. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Remek hangulat

Forbes szerint Tiborcz István ezt a szállodáját is Mészáros Lőrinctől vette, ami a felújítás után 12 új szobával, kültéri medencével, valamint egy esküvők és konferenciák számára kialakított rendezvényhelyszínnel bővült. „Egy hely, amely a különleges családi és üzleti összejövetelek idilli színtere. Ez az Andrássy Kúria & Spa, egy ötcsillagos szálloda – a hely, melynek magával ragadó varázsára emberöltők óta rácsodálkozunk” – áll a szálloda weboldalán található bemutatkozásban.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Borsos árak

A Booking.com oldalon is megtalálható szállodában egyébként egy szoba nagyjából 90 ezer forintba került két főre reggelivel és vacsorával az árban. Ezen a linken közelebbről is megtekinthető a medence, ami bizonyítja, hogy Kulcsár Edina és G.w.M a helyszínen járt.

Pozitív visszajelzések

Első közös interjújukat novemberben adták, amiről mi is beszámoltunk. Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatát sok negatív vélemény övezte az elmúlt hónapokban, a TV2 Párharc című műsorában azonban végre meg tudták mutatni, hogy valójában milyen harmonikus és kiegyensúlyozott az életük. A pár csak pozitív visszajelzéseket kapott szerepléséről.

Bizonyítani akartak

Ők azonban továbbra is csak magukkal foglalkoznak, és így, hogy Edina hivatalosan is szabad lett, már semmi nem állhatja útját a boldogságuknak. A szerelmesek korábban sem titkolták: azért vállalták el a szereplést ebben a műsorban, hogy bebiznyíthassák: összeillenek és boldogok együtt.

Valós kép a kapcsolatról

„A család és a barátok eddig is látták, hogy mekkora boldogságban és harmóniában élünk. Az emberektől azonban a kezdeti nehézségeink és a médiában megjelent dolgok miatt rengeteg támadást kaptunk. Bár ezeket próbáltuk kizárni, szerettük volna, ha a kapcsolatunkról egy valós kép alakul ki, erre pedig jó lehetőség volt ez a műsor” – nyilatkozta Kulcsár Edina.

Gratulálnak a szerelmükhöz

„Rengeteg üzenetet és kommentet kaptunk, amelyben arról írtak, mennyire megszerettek minket. Az utcán is leszólítanak, és gratulálnak a szerelmünkhöz. Ez hatalmas visszaigazolás számunkra, s végre mások is látják, hogy mennyire boldogok vagyunk” – folytatta a modell.

Önmagukat adták

Kiderült: a párt a fődíj egyáltalán nem motiválta. Fontosabb volt, hogy önmagukat adják a műsorban, és ugyanolyan őszintén, tiszta szívvel, kitartóan játszottak, mint ahogy a mindennapokban is élnek. Úgy gondolják: ez az z első perctől ez a szerelmünk alapja.

Megélik a boldogságot

Edina és G.w.M kapcsolata azóta is erős és stabil. Igyekeznek megélni a boldogságukat, és meghúzni egy határt, amelyen túlra már nem engednek betekintést. Kulcsár Edina számára már nem az az első, hogy megossza a külvilággal élete minden apró részletét.

Kulcsár Edina nem tér vissza teljes mértékben

„Korábban jóval aktívabb voltam, de a lelki világom megkívánta, hogy visszavonuljak. Jelenleg pedig nem érzem szükségét annak, hogy teljes mértékben visszatérjek. Ebben a tekintetben is sokat változtam: inkább megélem az adott boldog pillanatot, amiből rengeteg van” – magyarázta. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

(Kiemelt képünk forrása a Tv2.)