Két autó ütközött a Hűvösvölgyi úton, az egyik tűzcsapot döntött. Felborult egy gépkocsi a a 39-es főút tállyai elkerülőjén. A BalesetInfó hírfolyamunkat folyamatosan frissítjük!

Áttörte a kerítést egy autó Pesterzsébeten

2020.10.24. 13:10 Épületnek ütközött egy gépkocsi szombat kora délután Budapest 20. kerületében, a Vécsey utca és a Magyar utca kereszteződésében.

Áttörte a Mercedes a kerítést

A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentést. A BalesetInfo Facebook-csoport helyszíni információi szerint egy Mercedes áttörte egy ház kerítését és a zárt garázsajtón keresztül beszáguldott a mélygarázsba.

Tűzcsapot döntött ki egy autó a Hűvösvölgyi úton

2020.10.24. 13:04 Összeütközött két személyautó szombat kora délután Budapest II. kerületében, a Hűvösvölgyi út és a Furulya utca kereszteződésében.

Hivatásos és önkéntes tűzoltók is érkeztek a helyszínre

A balesetet szenvedett járművek műszaki mentéséhez a fővárosi hivatásos és a rózsadombi önkéntes tűzoltókat riasztották a helyszínre.

A Volvo fennakadt a tűzcsapon. Fotó: Gombkötő Krisztián

Video: Gombkötő Krisztián

Felborult egy autó a 12. kerületben

2020.10.24. 12:21 Összeütközött két személyautó szombat délben Budapest XII. kerületében, a Bíró utca és az Alma utca kereszteződésében. A balesetet szenvedett járművek műszaki mentéséhez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre.

Személyi sérülés nem történt. Fotó: Gombkötő Krisztián

Teljes útzár motor és autó karambolja miatt Vác közelében

2020.10.24. 12:05 Összeütközött egy motorkerékpár és egy gépkocsi szombat délben Pest megyében, a 2-es főút Vác és Szendehely közötti szakaszán, Vác közelében.

Tűzoltók a helyszínen

A balesetet szenvedett járművek műszaki mentéséhez a váci hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre.

Két autó ütközött Maglód belterületén

2020.10.24. 08:36 Összeütközött két személyautó szombat kora délelőtt a Pest megyei Maglódon, a Damjanich utca és a Sallai utca kereszteződésében. A balesethez a monori hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket.

Kiemelt fotó: Waze