Ahogyan beszámoltunk róla, szörnyű baleset történt hétfő délután Budapesten, a 7. kerületi Rumbach Sebestyén utcában. Egy idős nő lecsúszott lakása 6. emeleti erkélyéről, a mentők már nem tudták újraéleszteni. Az idős asszony nemrég találta meg újra a boldogságát Sándor oldalán. A férfi megrendítően beszélt szerelme tragédiájáról.

Nem találta a kulcsot

Az áldozat, Magda azzal csengetett be este 6 körül a szomszédhoz, hogy nem találja a lakáskulcsát, ezért engedje meg neki, hogy átmászhasson az erkélyén át a saját lakásába. Mindezt a hatodik emeleten.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Öt emeletet zuhant

Ám amikor átmászott, megcsúszhatott és lezuhant. A kapu fölött lévő előtetőre esett, az első emeletre. Ekkor még élt és a lakók abban reménykedtek, hogy talán megúszhatja az öt emeletnyi zuhanást 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nem tudták újraéleszteni

A szomszédok azonnal hívták a mentőket, akik mindent megtettek, hogy újraélesszék. Ez azonban sajnos nem sikerült, az asszony meghalt. A lakók azt mondták: Magda, bár már nem volt fiatal, sosem betegeskedett, jó erőben volt. El sem tudják képzelni, hogyan történhetett a baleset, amit a szemközti irodaházban dolgozók is láttak, akik épp az épület előtt dohányoztak.

Megtalálta párját

Magdi és Sándor tavaly ismerkedett meg, mindketten özvegyek voltak. „Találkozásunk mindkettőnk számára ajándék volt. Jó ideje Magdinál lakom, most szerettünk volna házasságot kötni” – mondta a férfi a Borsnak, aki az asszony születésnapján akarta megkérni a kezét.

Becsapta az ajtót a huzat

Sándor a tragédia napját is felidézte: „Telefonon mondta, hogy nekiáll takarítani. Nyitva volt a teraszajtó. A kulcsot belül hagytuk. Magdi valamiért kilépett a lakásból, majd a huzat becsapta az ajtót” – mondta a gyászoló férfi.

Azonnal meghalt

A nő ezután a szomszéd teraszára akart átmászni, de az eső miatt csúszós volt a balkon pereme. Ahogy átmászott a korláton, megcsúszott és a mélybe zuhant. „Azonnal meghalt, hiszen az első emeltnél lévő előtető betonjára esett. Ha egy fa lombjára esik, talán megússza néhány csonttöréssel”.

Közös nyaralásokat terveztek

Sándor és Magdi több, közös nyaralást is tervezett a nyárra, három utat már be is fizettek. A rendőrség kizárta az öngyilkosság lehetőségét.    A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztráció