2 helyen is sávlezárások vannak az M1-es autópályát. 30 és 36-os kilométerénél a Budapest felé vezető oldalán. Baleset miatt az 1-es főútra terelik a forgalmat. Monornál rendőrök irányítják a forgalmat

Hirdessen az agglomerációban! A BudaPestkörnyéke.hu segítségével 90 településen azonnal láthatóvá tesszük olcsón a hirdetését. Klikk ide!

FRISS! Újabb baleset történt az M1-es autópályán Budapest felé a 36-os km-nél! Sávzárásra készüljenek! Jelentős a torlódás, aki teheti, már a Tatabánya-Centrum csomópontnál térjen le az 1-es főútra. Visszatérni Herceghalomnál lehet.

A 4es főúton, Monoron több személyautó ütközött össze. A 34-es km-nél rendőrök irányítják a forgalmat.

Délelőtt az M1-es autópálya 30-as kilométerénél egy nyerges vontatónak ütközött a mögötte haladó jármű. A balesetben egy ember megsérült, a rendőrök mindkét forgalmi sávot lezárták. A helyszínen mentőhelipoter is van.

Az autópálya forgalmát a 36-os kilométerszelvénynél az 1-es útra terelik. Emiatt torlódásra kell számítani ezen a szakaszon.

Baleset történt az M0-s autóút déli szektorán az M5-ös felé a 12-es km-nél.

Diósdtól araszol a kocsisor, ott 20-30 perc az átjutás, a 6-os főúti csomópontban pedig egy kamion ütközött össze egy autóbusszal, emiatt nehéz az autóútra való felhajtás az M5-ös felé!

Kiemelt kép: Balesetinfo/Facebook, M1 baleset