A Budapesti Rendőr-főkapitányság körözést bocsátott ki azzal a testvérpárral szemben, akik pár nappal ezelőtt rátámadtak egy férfire, akit ezt követően ki is raboltak a főváros 16. kerületében. A rendőrök az elkövetők felkutatásában a lakosság segítségét kérik.

Körözik a tetteseket

Körözést adott ki a Budapesti Rendőr-főkapitányság azzal a testvérpárral szemben, akik pár nappal korábban kiraboltak egy férfit Budapest 16. kerületében. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Útbaigazítást kértek

A rendőrség információi szerint a 18 éves Kolompár Gyula és a 14 éves öccse, Dániel útbaigazítást kért egy férfitól a 16. kerületben, a Sarjú utca melletti erdős területen. Mire a férfi készségesen válaszolt volna, az elkövetők leütötték, és elvették tőle az értékeit.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Segítsen a rendőröknek

A 16. kerületi rendőrök kérik, hogy aki a keresett fiatalok tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában hívható, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A körözöttekről készült fotókat ide és ide kattintva nézheti meg.

Pécsett is verekedtek

A rendőrség egy másik bűneset kapcsán arról írt, hogy egy férfi Pécsett, a Malomvölgyi Parkerdőben vert meg egy másik férfit, az áldozat azonban vérző sebekkel elhagyta a helyszínt.

Garázdaság miatt nyomoznak

A pécsi rendőrök garázdaság elkövetése miatt indítottak nyomozást. A megalapozott gyanújuk szerint a verekedés február 5-én, 15 óra 30 perc és 15 óra 50 perc között történt Pécsen, a Malomvölgyi Parkerdőben.

Itt estek egymásnak a férfiak

Vita előzte meg a támadást

A rendőrség szerint a két férfi szóváltásba keveredett egymással, és ennek során az egyikük többször megütötte a másikat egy fekete zokniba csavart kővel, amitől az áldozatnak erősen vérezni kezdett a feje. Ezek után a sérült férfi felszállt a biciklijére, és elhajtott a helyszínről.

Ez is érdekelhet

Keresik az összevert férfit

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy ha valaki információval rendelkezik az áldozatról, akkor hívja a  06-72-504-400-as telefonszámot, illetve tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (h-cs: 8 – 16; p: 8 – 13) a Pécsi Rendőrkapitányságon. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: BudaPestkörnyéke