Döbbenetes tragédia történt Jordániában, egy magyar nő szelfizés közben zuhant a mélybe, az életét már nem lehetett megmenteni.

Fitnesztrénerként dolgozott

Kozma Zsuzsa fitnesztrénerként dolgozott, Fittmóka néven lehetett rátalálni a közösségi oldalon, posztjainak tanúsága szerint pedig gyerekeknek és időseknek egyaránt rendszeresen tartott tornákat. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Szörnyű baleset

A fiatal nő szentül hitte, hogy az egészség mozgással és tudatos táplálkozással hosszú-hosszú éveken át megőrizhető, neki azonban egy szörnyű baleset miatt nem adatott meg a hosszú élet.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Jordániában történt

A naphire.hu információi szerint a fitnesztréner Jordániában tartózkodott, amikor is hétfőn, egy szerencsétlen baleset következtében életét vesztette.

Szelfizett

Zsuzsa úgy tudni, hogy egy szelfit készített magáról, azonban a szikla szélén, amin állt, megcsúszott és a mélybe zuhant.

Budapesten élt

Kozma Zsuzsa egyébként Kisvárdán született, ám már évek óta Budapesten élt, halálhírét egy közeli ismerőse is megosztotta a közösségi oldalon.

Özönlenek a részvétnyilvánítások

A bejegyzés alatt százával kezdtek el özönleni a részvétnyilvánítások, a kommentelők értetlenül állnak a tragédia híre előtt. Persze a legtöbben arról érdeklődnek, mi is történt pontosan, a posztoló egy válaszban ezt is leírta.

Ez történt pontosan

Zsuzsa úgy tudni Jordániában volt kísérője egy hegymászó csoportnak, azonban egyedül hagyták, biztosítás nélkül. A nő állítólag ekkor mászott fel egy sziklára, ahol lótuszülésben készített magáról egy képet, amikor azonban feláll, megcsúszott és a mélybe zuhant.

Gyilkos szelfik

Sajnos nem ez az első olyan eset, hogy valaki egy szelfizés miatt sérült meg vagy veszti életét. A Kékvillogó számolt be róla, hogy tavaly áprilisban, Sárospatakon, egy 16 éves fiú a vasútállomáson felmászott egy tehervagon tetejére, hogy fényképet készítsen, de “a felsővezetékben lévő magasfeszültség áthúzott rajta”. Áron meghalt, 15 éves barátja, aki megpróbált segíteni rajta, pedig súlyosan megsérült. 

Segíteni próbált

A fiúk a sárospataki kollégiumból mentek ki a vonatállomásra. Áron, aki később belehalt égési sérülésébe, felmászott a vonat tetejére, ekkor érte az áramütés. „Üvöltöztem, hogy hívjanak mentőt, és elkezdtem felrohanni a vonat tetejére” – mesélte a TV2-nek korábban a borzalmat túlélő Soma.

Lábával próbálta oltani

A fiú a lábával próbálta oltani barátját, de őt is megrázta az áram. Mindketten lezuhantak a vagonról. Soma addig emlékszik, hogy mászik fel a vagon oldalán. A következő emléke már a Bethesda kórházban van, ahol felébredt.

Diáktársai segítettek rajta

Miután a fiú leesett a vagonról, diáktársai azonnal odarohantak hozzá, és elkezdték oltani. Szeme világát és arcának épségét társai gyors reagálásának köszönheti. Somán a baleset idején több réteg ruha volt, de szinte mindene elégett. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Wikipédia