Szabálytalan előzésbe kezdett a Renault sofőrje, megdobta a nyomvályús út a kocsit és az árokban kötött ki, majd visszacsúszott az útra. A sofőr nem volt bekapcsolva, megsérült, kórházba vitték.

Nem érdekelte a záróvonal

Gyál felől Felsőpakony irányába haladt csütörtök kora délután egy férfi Renault Megane típusú autójával. Információink szerint egy balkanyarban a felfestett záróvonalat figyelmen kívül hagyva a Renault egy kamion előzésébe kezdett, majd ezután, amikor már visszatért a saját sávjába, a nyomvályús úttest megdobta az autót. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Oldalára borult a Renault

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Fatuskónak ütközött

A Renault lement az útról a jobb oldali árokba, ott egy fatuskónak ütközött, amitől a hossztengelye irányában átfordult, visszacsapódott az úttestre, végül a jobb oldalán a menetiránnyal szemben állt meg.

Kitörtek az ablakok

Nem volt bekötve a sofőr

A férfi nem használta a biztonsági övét, így noha a jobb oldali függönylégzsák kinyílt, a sofőr megsérült az arcán, erősen vérzett. Végül ki tudott mászni a bal oldali szélvédő helyén, de kórházba kellett szállítani.

Teljes útzár

Kirepült volna

Óriási szerencséje volt, hiszen ha az autó a tetején fordult volna át, egészen biztosan kirepül belőle. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak, akik a helyszínelés után a kerekeire borították a Meganet. A helyszínelés és műszaki mentés idejére teljesen lezárták a 4601-es út ezen szakaszát. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Előkerült a tűzoltókészülék is

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.