Váratlanul kisodródott az út szélére a robogós, megdobta a padka, felugratott a járdára, majd telibe talált egy korlátot. Súlyosan megsérült az autósok próbálták újraéleszteni.

Kisodródott a motoros

Súlyos balesetet szenvedett péntek délután egy Suzuki Avenis robogó vezetője a 3. kerületben a Szentendrei út 17. szám előtt. A fiatalember nagy sebességgel haladt a belső sávban a Flórián tér irányából a Bogdáni út felé, amikor a Jysk bútorboltnál lévő jelzőlámpás gyalogátkelő előtt balra kisodródott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszínelés nyomai az aszfalton

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Telibe találta a korlátot

Felhajtott az elválasztó füves terület szegélyére, amitől elvesztette uralmát a robogó felett. Keresztül hajtott a gyalogátkelő előtti járda szakaszon, ahol szerencsére senki sem várakozott átkelésre, jobbról éppen kikerült egy acél villanyoszlopot, majd telibe találta az első elválasztó korlátot, amit kitépett a helyéről.

Ennek a korlátnak ment neki

Újraélesztés az utcán

A robogós lezuhant a Suzukiról, amelyről szanaszét repültek az alkatrészek, majd megpördült és nagyjából 20 métert csúszott az oldalán, mire a középső sávban megállt. A motoros a bukósisak ellenére nagyon súlyosan megsérült, őt először a megálló autósok próbálták újraéleszteni, majd a mentők, levágták róla a ruháját is, végül mintegy háromnegyed óra után sikerült szállítható állapotba hozni és kórházba vinni.

Sokáig helyszíneltek a rendőrök

Piás lehetett a motoros

Mivel a kórházban vért is vesznek majd tőle, vélhetően ittas állapotban vezette a robogót, de előbb fontos műtéteket kell rajta elvégezni. Más járművel nem ütközött, de az elképzelhető, hogy egy másik jármű manőverére reagált rosszul, alkoholos befolyásoltsága miatt.

Bukósisak és a motor darabjai

Nagy dugó volt

A Szentendrei úton kifelé az életmentés és a helyszínelés ideje alatt, azaz több, mint 2 órán keresztül csak a külső sáv volt járható, ami hatalmas torlódást okozott a környéken. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.