Súlyos baleset történt az este a BAH-csomópontban. Egy ukrán rendszámú Nissan áthajtott a piroson, összeütköztek egy Skodával, az pedig egy Ford Focussal.

Áthajtott a piroson

Ukrajnából menekült nők, gyerekekkel az autóban, a hoteljük felé igyekezve karamboloztak hétfőről keddre virradó éjszaka a 11. kerületi BAH-csomópontban. A Nissan X-Trail a Jagelló út felől az Erzsébet híd irányába közlekedett, amikor a fiatal sofőr hölgy figyelmetlenségből áthajtott a tilos jelzésen. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Csúnyán összetört az ukrán anyukák autója

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Összeütköztek a Skodával

Szerencséjükre villamos épp nem járt arra, igy azzal nem ütköztek, de a Budaörsi út felől, a középső sávban zöld jelzésen érkező Skoda Fabiával már sajnos igen.

A taxi sem úszta meg

Belerohant a taxi

A Skoda a karambol következtében a külső sávba sodródott, ahol a mellette szintén a zöld jelzésen áthaladó Ford Focus kombi taxi is belerohant.

Lezárták az útpálya felét

Több gyermek is velük volt

Az ukrán rendszámú Nissanban több gyermek is utazott a három nővel, szerencsére közülük senki sem sérült meg, noha a légzsákok nem nyíltak ki, a Skodát és a taxit vezető két férfit azonban a mentők a Szent János kórházba szállították, de egyikük sem sérült meg súlyosan.

Kiszakadt a Skoda kereke

Részben lezárták a kereszteződést

A helyszínen végzett légalkoholos mérés egyik sofőrnél sem jelzett pozitív értéket senki sem fogyasztott alkoholt. A fővárosi hivatásos tűzoltók is a vonultak a balesethez, ők áramtalanították az összetört autókat. A helyszínelés és műszaki mentés idejére a Rendőrség teljesen lezárta a csomópont befelé vezető oldalát, a forgalmat elterelték. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Sokáig helyszíneltek

Kiemelt kép: BudaPestkörnyéke.hu/GK