Szeptember 1-jétől, szombattól, módosul a 800-as, 810-es, 815-ös, 820-as, 830-as és 832-es autóbuszvonalak menetrendje, ezzel egyidejűleg megszűnnek a 811-es (Budapest–Piliscsaba–Kesztölc–Esztergom) és 831-es (Budapest–Solymár–Pilisszentiván–Pilisvörösvár–Pilisszántó) autóbuszvonalak.

830-as (Budapest–Solymár–Pilisszentiván–Pilisvörösvár–Pilisszántó) autóbuszvonal valamennyi járata a pilisvörösvári vasútállomás érintésével, Pilisszántóig meghosszabbított útvonalon közlekedik, így biztosítva a vasútállomással nem rendelkező Pilisszántó esetében a megfelelő vasúti kapcsolatot. Az autóbuszok Pilisvörösváron átszállási lehetőséget biztosítanak mind a Budapest felől, mind pedig a Budapest felé közlekedő vonatokra. Ezzel a Volán – figyelembe véve a 10-es számú főúton tapasztalt forgalmi torlódásokat – a jelenlegi közúti eljutási lehetőségeknél kedvezőbb menetidővel biztosítja a főváros elérését – írja a solymaronline.hu

A Pilisszántó és Budapest közötti útvonalra a Budapest-bérlet és a mellé váltott kiegészítő Volánbusz helyközi autóbuszbérletek 2018. szeptember 1-jétől a vonatokon Pilisvörösvár és Budapest közötti utazásra is érvényesek, így Pilisszántó és a főváros között az utasok egyetlen bérlettel tudják igénybe venni a vasúti ráhordást biztosító autóbuszjáratokat és a vonatokat.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kiemelt kép: vorosvarihirek.hu