Nem járnak a vonatok, balesetek a pótlóbuszok útvonalán, a BKK járatok is bizonytalanul közlekednek. Hétfő van és hó.

BKK járatok

A H5-ös HÉV helyett pótlóbusz közlekedik a Batthyány tér és Aquincum között, mert egy utas rosszul lett. Óriási a tömeg, százával vesztegelnek a pótlóbuszra várva az utasok a hidegben.

A 39-es autóbusz rövidített útvonalon, a Déli pályaudvar M és a Batthyány tér M+H között jár a havazás miatt.

Baleset történt a XIX., Nádasdy utcában a Vas Gereben utcánál. A 194-es, a 194B és a 199 autóbusz módosított útvonalon jár, a Hoffher Albert utca és a Kossuth Lajos utca közötti megállókat nem érinti. A 68-as autóbusz is terelve közlekedik, nem érinti a Kossuth Lajos utca megállót.

Közút, MÁV

Lezárták a 3-as utat Gödöllőnél, mert keresztbe fordult egy kamion az úttesten. A baleset a főút 34-es kilométerénél történt, a kamion nem szállított rakományt. Óriási a torlódás a környéken.

A Gödöllőnél történt baleset miatt a MÁV pótlóbuszok is késnek. A Budapest-Pécel közötti vonalszakaszon 20-30 perccel meghosszabbodik a menetidő, váltóállítási nehézségek miatt. Ugyanakkor a közúton Pécel és Isaszeg, Gödöllő és Máriabesnyő települések között balesetek miatt leállították a közúti forgalmat. Az M3 autópályán, és a 3-as számú főúton az időjárás miatt a pótlóbuszok, köztük a Budapest-Hatvan közötti InterCity pótlóbuszok menetideje jelentősen megnőtt.

Katalinpuszta és Vác között a 2-es főúton is baleset történt.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel 3-as főút Gödöllőnél – Forrás: Facebook/Balesetinfo (köszönjük a posztolónak, hogy fotójával segíti mások hiteles tájékoztatását)