Dolgozni jött Budapestre az a hajléktalan nő, akit néhány nappal ezelőtt vertek halálra a 13. kerületben. 10 éves fiára édesapja vigyázott, míg a 33 éves nő a fővárosban volt.

A BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt arról, hogy olyan súlyosan bántalmaztak egy fiatal nőt, hogy az belehalt sérüléseibe. A nő hajléktalanként élt Budapesten, holttestét egy irodaház előtt találták meg. A BudaPestkörnyeke.hu cikkeit az esetről ide kattintva tudod elérni.

A fiatal nő néhány évvel ezelőtt vidékről költözött Budapestre a jobb élet reményében. Tartotta a kapcsolatot a távol élő családjával, 10 éves kisfiára pedig a gyerek édesapja vigyázott, amíg ő maga a fővárosban igyekezett munkát találni. Egyik ismerőse szerint végtelenül jó szívű és szerény fiatal nő volt, aki sosem kért, mindig mindenkinek csak adni akart.

„Egyszerűen nem tudom elfogadni azt, ami történt! Tudnom kell, ki volt képes ilyen szörnyűségre és mi volt az indoka?! Pénz, szerelem, vagy bosszú… ?! Semmi nem érhet annyit, hogy elvegye egy másik ember életét” – mondta egyik barátja a Blikknek.

Családját személyesen látogatta

Az édesanyának nem volt mobiltelefonja és a Facebook-fiókját is csak ritkán használta. A családjával inkább személyesen találkozott, amikor vidékre utazott hozzájuk, igyekezett megnyugtatni őket, hogy minden rendben van vele. Senki nem tud arról, hogy rossz társaságba keveredett volna, de tény, hogy a fiatal nő féltette a magánéletét, senki nem ismerte a barátait, és nem tudták, hol, kivel lakik, hiszen erről nem számolt be részletesen.

„Képtelen vagyok úgy élni, hogy nem tudom, ki bántotta őt. Alig tudok aludni, mert csak azt látom magam előtt, ahogy bántják szegényt és én nem tudom őt megvédeni…” – mondta sírva egyik ismerőse.

Az édesanya Budapesten szűkösebb körülmények között élt, de vidéken saját kertes háza volt, azt tervezte, hogy nemsokára visszaköltözik oda.

A nyomozók továbbra is nagy erőkkel keresik az ismeretlen tettest, de egyelőre nincs nyoma a brutális gyilkosnak.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán