Kényelmesen autózott a BMW-s hölgy a Klauzál utcában és nem vette észre a táblát, hogy nem neki van elsőbbsége a Dohány-Klauzál utca sarkon. Csúnya csattanás lett a vége, hamarosan a mentők is megérkeztek.

Rendszeresek itt a balesetek

A 7. kerületben a Dohány utca és Klauzál utca sarkán már számos súlyos és kevésbé súlyos baleset történt az elsőbbségadás elmulasztása miatt, a kedd délutáni csattanás szerencsére az utóbbi kategóriába fog tartozni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiszakadt a BMW kereke

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Nem figyelt a BMW-s nő

A zöld BMW kombi hölgy sofőrje haladt a Klauzál utcán a Rákóczi úti kereszteződés felé, ő nem adta meg az elsőbbséget, a céges Seattal pedig szintén egy fiatal hölgy érkezett a Dohány utcán a Körút irányába, ez ütközött a BMW jobb oldalának.

Ennyire öszetörött a Seat

Kórházba vitték

Szerencsére utas csak a Seatban ült, ő nem sérült meg, a sofőrök pedig könnyebben sérültek – a Seaté a helyszínen maradt, a BMW vezetőjét pedig a biztonság kedvéért, további vizsgálatokra kórházba szállították a mentők.

Leszakadt a Seat eleje

Alig fértek el

A 74-es troli forgalmát egészen addig nem akadályozta a baleset, amíg a csuklós Ikarus meg nem érkezett, az már a sarkon szabályosan parkoló Mercedestől nem fért el, de végül nagy nehezen tovább tudott haladni, így csak rövid ideig kellett pótolni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Levált a lökhárító

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK