Istenem, te vagy a legnagyobb király! Így köszöni meg az alábbi videóban Gáspár Laci az új sportkocsiját. A Megasztárban befutott énekes szegény sorsú kisfiú volt, a tehetségkutató azonban megváltoztatta az életét.

Hirdessen az agglomerációban! A BudaPestkörnyéke.hu segítségével 90 településen azonnal láthatóvá tesszük olcsón a hirdetését. Klikk ide!

Az énekes Dunakeszin lakik, nemrég posztolta az alábbi videóját. Mivel egy pálmafa is látszik a háttérben, ezért nem vagyunk biztosak abban, hogy a felvétel Dunakeszin készült és igazából az sem egyértelmű, hogy az autót ő vásárolta vagy kölcsön kapta.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

A videóban nagy áhítattal beszél arról, hogy mennyire köszöni Istennek, hogy a mögötte parkoló autóban ülhet és azt is, hogy az egykor nélkülöző kisgyereknek megváltoztatta az életét.

A címlapunkon sok érdekes agglomerációs sztorit találsz! Klikk ide!

A poszt hozzászólásai között szinte mindenki dicséri Gáspár Lacit ezért a kiállásért és a köszönő imáért. A videót itt tudod megnézni.