A gödöllői rendőrök egy férfit és egy nőt hallgattak ki gyanúsítottként kábítószer birtoklása miatt. A férfi ellen körözés volt érvényben, mivel nem kezdte meg börtönbüntetésének letöltését.

A Gödöllői Rendőrkapitányság nyomozói bűnügyi célú ellenőrzést tartottak 2018. július 5-én este egy kistarcsai háznál. Az ingatlanban egy 25 éves férfit fogtak el, aki ellen elfogatóparancs volt érvényben azért, mert nem kezdte meg jogerős börtönbüntetésének letöltését. A házban végrehajtott házkutatás során kábítószergyanús anyagokat, digitális mérleget és nagyobb értékben készpénzt foglaltak le a rendőrök.

Az üggyel összefüggésben a gödöllői rendőrök 2018. július 5-én délután Veresegyház belterületén igazoltattak egy 28 éves erdőkertesi nőt, akinek gépkocsijában kábítószergyanús anyagokat találtak és foglaltak le – írja a Police.hu.

Mindkét személyt előállították a Gödöllői Rendőrkapitányságra, a velük szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív eredményt jelzett. Őket a nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, a 25 éves férfit ezt követően a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetbe kísérték át, a 28 éves nő az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezik.

A gyanúsítottak ellen a további eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja.