A furgon sofőrje megunta az araszolásta körúton és teljesen szabálytalanul balra kanyarodva visszafordult a Dob utcánál. Annyira türelmetlen volt, hogy még a visszapillantóba sem nézett bele, így kanyarodáskor pont telibe találta a Combino. A villamos eleje megemelkedett az ütközéskor.

Megunta az araszolást a dugóban

Egy Mercedes Sprinter furgon haladt a 7. kerületi Erzsébet körúton az Oktogon felé kedd este. A BudaPestkörnyéke.hu információi szerint a kisteherautót vezető férfi a Dob utcai kereszteződésnél valószínű megunta a lassú haladást és úgy döntött, balra, szabálytalanul visszafordul a Blaha Lujza tér irányába. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elkapta a villamos az autót

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Nem nézett a visszapillantóba

Sajnos nem nézett a visszapillantó tükörbe, így nem vette észre, hogy vele párhuzamosan halad a 4-es villamos, így pont elé kanyarodott.

Oldalba találta a furgont

Belecsapódott a villamos

A villamos vezetője azonnal vészfékezett, de esélye sem volt elkerülni az ütközést, nagy erővel a furgon bal oldalába rohant, majd métereken keresztül tolta maga előtt, mire meg tudott állni.

Leszkadt a Combino eleje

Levegőbe emelkedett a villamos

Az ütközés közben a Combino eleje a levegőbe emelkedett és úgy is maradt az áruszállító oldalában, ezért először azt lehetett hinni, hogy kisiklott.

Összepréselt autók a körúton

Megsérült a vétkes sofőr

A Mercedes sodródás közben nekicsapódott egy, a sorban álló Ford C-Maxnak, amelyet az előtte álló Toyota C-HR hátuljának tolt. A karambolban egyedül a vétkes sofőr sérült meg a fején, őt a mentőszolgálat az Uzsoki Kórházba szállította.

Ennyi maradt a furgonból

Az utasoknak nem lett bajuk

A villamos fedélzetén utazó utasok, a szerelvény vezetője, illetve a két hölgy, akik a Toyotát és a Fordot vezették, sértetlenül megúszták a kalandot.

Egy órát álltak a villamosok

A 4-6-os villamosok bő 1 órán keresztül nem közlekedtek a Blaha Lujza tér és az Oktogon között, de mivel az Erzsébet körút Oktogon felé vezető oldala teljesen le volt zárva, pótlóbuszokat sem állítottak be. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK