A lemezjátszó Classicban Nagy Feróval a kultikus Bikini lemez forog. Vácott székely stand up Domokos Lászlóval, a gödöllői Királyi váróban Benkó Dixieland Band koncert várja a közönséget. A Gödöllői Királyi kastélyban a főúri mindennapokat bemutató kiállítást élvezhetjük, a Bartókon extra pezsgőest kínál buborékos szórakozást az ínyenceknek.

Nagy Feró és a Bikini a Lemezjátszó Classicban

Találkozzunk kedvenceinkkel élőben egy közös múltidéző lemezhallgatással egybekötött beszélgetésen! Ezúttal Nagy Feró idézi fel a kultikus Bikini lemez körüli történéseket, inspirációkat. Ebben lesz segítségükre a dalok hallgatása és Horváth Gergely, aki a Lemezjátszó estek állandó házigazdája.

Közös múltidézés

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Székely stand up Vácott

A székely lélek anatómiáját boncolgatom tipikus székely humorral, az előadásban családi történetek, megtörtént események és rablómesék váltogatják egymást. Ha minden jól megy, akkor 1 órára elutazunk gyerekkorom helyszíneire: Csíkba, Komondóra, a Gyímesekbe, s ha nem vigyáznak, fenn alszunk a Hargitán, ahol a medve tényleg nem játék – hívja közönségét Domokos László.

Székely humor egész este

Benkó Dixieland Band koncert Gödöllőn a Királyi Váróban

Ferencsik János karnagy úr ajándéka Benkó Sándornak és a dixieland zenét szerető közönségnek immár több mint 30 éves hagyományt teremtett, amikor a Filharmónikusok utolsó koncertnapját tevékenységének tiszteletére Benkó Sándornak adományozta.

30 éves hagyomány

Az év utolsó koncertje

Azóta a Zeneakadémia éves programját a Benkó Dixieland Band december 29-i koncertje zárja Gödöllőn, a Királyi Váróban. A zenekar 58 éves történetének legnépszerűbb számai, a nagy nemzetközi dixie slágerek, Louis Armstrong zenei hagyományának legszebb dalai teszik emlékezetessé Benkóék évadbúcsúztató koncertjét.

Királyi és főúri mindennapok a Gödöllői Királyi Kastélyban

Közel 200 pályázat érkezett a Gödöllői Királyi Kastély, és a CEWE közös fotópályázatára. Arra kérték a pályázókat, hogy mutassák meg a kastély azon részleteit, amelyek megfogták őket valamiért. A négytagú zsűrinek nem volt egyszerű dolga, amikor kiválasztotta a győztes 13 képet. Jöjjenek, sétáljanak egyet a kastélyban, nézzék meg például Erzsébet királyné ibolyaszínű lakosztályát, és keressék fel a győztes fotókból álló kiállítást!

CEWE Fotókiállítás

Kézműves Karácsony a Bor és Kézművesnél a Bartókon

Egész decemberben válogathat üveg-, raku-, és natúr kézműves karácsonyi díszekből, ajándékokból a Bor és kézművesnél. Csütörtök este a Minden, ami pezseg című kóstolóra kerül sor: a világ borpiac húzó termékei, folyamatos fejlődésben vannak, egyre többet fogyasztunk belőlük, egyre jobban kategorizálhatók. A BORésTEBorEste folyamán ezt a fejlődést értelmezhetjük kóstolásaink folyamán.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/NagyFeroBeatrice